De hoogste kerstmarkt van Amsterdam 

Kerstmarkten genoeg in de maand december, maar er is nu wel een hele leuke die we jullie niet willen onthouden! Namelijk, de hoogste kerstmarkt van Amsterdam: Rooftop Xmas Market.

Deze kerstmarkt is zo bijzonder dat deze er letterlijk en figuurlijk bovenuit springt. Na spannende movie nights, romantische air-bubble overnachtingen en de hoogste schaatsbaan van het land, komt Floor17 voor het tweede jaar op rij met de hoogste kerstmarkt. En dat is nog niet alles. Op het Rooftop Winter Terrace liggen de hele winter ook twee curlingbanen waar men deze Olympische sport kan uitproberen!

Rooftop Xmas Market is dus de hoogste kerstmarkt van Amsterdam. Wat kun je het weekend van 16 en 17 december verwachten van deze kerstmarkt? Naast een spectaculair uitzicht vind je er ruim dertig kramen van lokale merken en winkeliers met leuke en vooral originele cadeautjes voor onder de kerstboom. Denk aan Juuls zeepjes, yak-sjawls uit Nepal en Bello Limoncello. Daarnaast natuurlijk warme chocolademelk, glühwein en winterse cocktails. Chef Michiel van der Kroon maakt het af met winterse bites met funky kerstbeats op de achtergrond.

Naast de kerstmarkt, liggen er vanaf 8 december 2017 tot 11 februari 2018 twee curlingbanen op het dakterras van Floor17. Deze Olympische sport is de perfecte, originele en sportieve activiteit om jouw winter naar een hoger niveau te tillen. Heb je het schuiven met de ‘stenen’ nog niet onder de knie? Er lopen medewerkers rond om je de kneepjes van het vak te leren. Je mag een uur lang curlen voor €60. Dit bedrag wordt omgezet in een tegoed dat kan worden uitgegeven aan eten en drinken, voor, tijdens of na het spelen. Op werkdagen zijn de banen geopend van 18:00 uur tot 21:00 uur en in het weekend van 12:00 uur tot 21:00 uur.

Hier vind je meer info en tijden