Hotspot in ’t gooi in nieuw jasje

Het is terrassenweer! In de Talkies terras guide hebben we voor jou de fijnste terrassen van deze zomer verzameld, maar we blijven je op onze website inspireren met nieuwe hotspot! Deze keer: Mauve Restaurant & Bar in Laren.

Mauve is een begrip in ’t Gooi en is al jaren de ontmoetingsplek in Laren voor een hapje en een drankje. De zaak is nu uitgebreid met een extra ruimte, Mauve Bar, en het zonovergoten terras is gerestyled en vergroot. Ook is het menu aangepast met gevarieerde, eigentijdse gerechten. ; Zoals Doughnut met pulled veal, komkommer kimchi en spiced suger en de Japanse dumplings met kip, lente-ui en ponzu. Verfrissend is ook de salade met watermeloen, tomaat, feta, rode ui, pepita en yoghurtmuntdressing. Nieuw is de bijvangst als wisselende vis van de dag. Verrassende en bijzondere vissen op het menu die bijdragen aan een verduurzaming van de visserij. Ook aan de kinderen is gedacht. Op de placemat met kindermenu staan zoekspelletjes met een knipoog; tel de voorbijkomende Ferrari ‘s en de bekende zonnebrillen met Nederlanders.

Overigens is de bar op reservering dagelijks af te huren. Het bestaande terras is vergroot en voorzien van eigentijds meubilair waardoor er hoog en laag getafeld kan worden.

Adres Brink 1, 1251 KR, Laren
Telefoon +31 (0)35 5380990
Website mauve.nl
E-mail info@mauve.nl