MOAM x MICKEY

Mickey wordt 90 jaar en dat gaan we vieren! In Nederland doet Disney dat samen met MOAM, die achttien jonge kunstenaars selecteerde voor een bijzondere expositie. Op 1 november exposeren zij hun unieke werk tijdens een magisch verjaardagsfeest in Amsterdam.

MOAM en Disney slaan de handen ineen, met achttien jonge talentvolle kunstenaars, waaronder illustratoren, schilders, filmmakers en modeontwerpers is er een diversiteit aan kunstwerken te bewonderen. Zij hebben zich laten inspireren door Mickey Mouse van 1928 tot 2018.

De expositie wordt uitbundig geopend met een exclusief feest. De avond staat in het teken van Mickey, kunst, Disneymagie, creativiteit en jong talent. Al negentig jaar lang is Mickey Mouse het icoon voor creativiteit, fantasie en expressie. Zijn herkenbare outfit: rode broek, gele schoenen en witte handschoenen, maar ook zijn neus voor avontuur maakt dit icoon wereldwijd populair.

Benieuwd naar de kunst? Je kunt de MOAM x MICKEY expositie in de Beurs van Berlage bezoeken vanaf vrijdag 2 november 12.00 uur tot zondag 4 november. moamamsterdam.com