NIEUWE PIZZA-HOTSPOT: TONI LOCO

Een nieuwe hotspot in de Amsterdamse Pijp is geopend: TONI LOCO. Hier vind je MEGA-grote pizza’s (van maar liefst vijftig centimeter breed), en je kunt de topping naar keuze customizen. Talkies’ Sanne en Marjolein hebben de pizza’s al geproefd en guess what: dat smaakt naar meer! 

Die gekke Toni kiest alleen de beste ingrediënten en strikt authentieke toppings met verse tomatensaus en geraspte mozzarella. Toni doesn’t mess around with what’s right. Traditionele pizza’s worden geserveerd met een moderne twist. Get ready voor een scala aan nieuwe smaken; van sesam crust tot aan groene pizza. Maar uiteraard mogen de classics bij Toni ook niet ontbreken: Bianca, Rosa en Olivo. Sharing is caring, dus samen een pizza delen is – gezien het formaat – aan te raden. Je kunt meerdere toppings op één pizza kiezen. Of ga voor een snelle slice to go. Lekker Amerikaans.

Toni Loco serveert ook een unieke selectie van ambachtelijke drankjes zoals speciaalbier, een selectie wijnen van over de hele wereld en high-end champagnes. Pizza + champie is altijd een goed idee. Toetje? Het zelfgemaakte softijs moet je proeven. Of geen zin om uit huis te gaan met dit vieze weer? Ze bezorgen in de omgeving ook met Uber Eats. Wij kunnen al niet wachten tot ze gaan uitbreiden!

Kan alleen maar een succes worden. Maar wat had je ook anders verwacht, als nieuwste telg van THE ENTOURAGE GROUP.

tonilocopizza.com