Pink everywhere

Fan van roze? Wij ook. De kans is groot dat je daarom vast weleens bij de Amsterdamse hotspot MaMa Kelly bent beland, of het in ieder geval op Instagram eens voorbij hebt zien komen. De plek die bekend staat om haar eigenzinnige interieur en befaamde kip en kreeft, breidt haar menu uit; vanaf heden serveert kun je er ook terecht voor een veelzijdige lunch!

Fijnproevers

Nadat MaMa Kelly in november 2017 haar roze deuren opende in het Olympisch Stadion in Amsterdam, heeft ze menig fijnproever verblijd. De nieuwe lunchkaart leent zich uitermate goed voor uitgebreid tafelen en er is veel aandacht voor warme gerechten. Het royale menu speelt in op de opkomst van de lunchcultuur in Amsterdam en de behoefte van zakelijke gasten van de nabij gelegen Zuidas. Het nieuwe riante zonovergoten terras is de perfecte plek om om de nieuwe kaart te proeven.

Lunchcultuur

De signature dishes met kip en kreeft van chef IJsbrant Wilbrenninck en executive chef Miljo Weimar staan uiteraard op de lunchkaart vermeld. Daarnaast biedt de kaart een mooie selectie aan ‘mains to share’ die je met twee personen kunt delen; gegrilde octopus & gegrilde kreeft, côte de boeuf en mama’s favourite; chicken & lobster. Ook is er een ruim aanbod aan voorgerechten zoals de klassieke steak tartaar en een frisse ceviche van zalm.

MaMa Kelly Amsterdam serveert 7 warme hoofdgerechten waaronder risotto truffel & porcini en spaghetti aglio olio. Specials op de kaart zijn culinaire hotdogs en kroketten. Kortom; een lunchkaart waarvoor je meerdere keren terug wil komen!

www.mama-kelly.nl