Proosten met adembenemend uitzicht

The Penthouse, Den Haag

Vanaf deze week kun je proosten in de lucht, want de hoogste skybar van Nederland opent haar deuren in de Haagste Toren. Je kunt er naar hartelust cocktails drinken met fenomenaal uitzicht over de Hofstad. 

De bar is te vinden op de veertigste verdieping van de 135 meter hoge toren. De naam van deze nieuwe Haagse hotspot is The Penthouse, en verslaat qua hoogte niet alleen het restaurant van de Rotterdamse Euromast. Want deze skybar is ook hoger dan het restaurant dat zich in de Eiffeltoren bevindt!

Cocktails

Bij The Penthouse kun je terecht voor een grote verscheidenheid aan cocktails. Zo kun je er proosten met klassiekers als een Mojito of een Cosmopolitan, maar ook kun je er allerlei unieke drankjes bestellen. Heb je vaak last van keuzestress? Dan kan de bartender je verrassen met een speciale cocktail. Ook ben je er voor hapjes aan het juiste adres, want je kunt er ook genieten van diverse internationaal geïnspireerde bites.

Uitzicht

Eigenaar Elwin Giel laat weten dat het restaurant en de skybar een prachtig uitzicht bieden over Den Haag. ‘Overdag, wanneer het helder is, is het zelfs mogelijk om Rotterdam te kunnen zien. The Penthouse is hierdoor een unieke gelegenheid om te dineren en een cocktail te drinken in een internationale ambiance.’

thepenthouse.nl