Tony’s Chocolonely Super Store

Er gingen al genoeg geruchten rond omtrent de ‘Beursgang’ van Tony’s Chocolonely. Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover en opende de chocoladefabrikant de deuren van hun Super Store in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

In de Tony’s Chocolonely Super Store vertellen de echte Tony’s over de verschillende misstanden in de cacao-industrie en hoe zij ervoor willen zorgen, en zich inspannen, om alle chocolade ter wereld totaal slaafvrij te maken. Daarnaast kun je in de Super Store al je favoriete repen proeven én kopen uit hun zogeheten ‘mega-monster-superchocomaat’.

De Super Store staat op de plek waar begin 1900 de cacaohandel al plaatsvond; in de Beurs van Berlage dus. Tony’s Superstars staan klaar om je rond te leiden in de gloednieuwe Store aan de Oude Brugsteeg. Dit is de ultieme plek waar alle chocolade liefhebbers en vrienden ontvangen zullen worden. De Tony’s Superstars kunnen hier alles vertellen over de missie van Tony’s; honderd procent slaafvrije chocolade. Vragen of opmerkingen; alles wordt beantwoord! Wél onder het genot van een stuk chocolade natuurlijk. En als kers op de taart heeft Tony’s Chocolonely nog een verrassing in petto. Je kunt namelijk je eigen smaak Tony’s maken!

Wil je dit nu niet missen? Bezoek dan de Beurs van Berlage! Te drukke agenda? Check dan eens ons artikel over de estafettereep van Tony’s, die wil je óók niet missen!

Meer weten over Tony’s honderd procent slaafvrije chocolade? Check het hier!