Vier de liefde in stijl

Vandaag is roze, de kleur van de liefde! Natuurlijk mag de liefde iedere dag gevierd worden, maar op Valentijn kun je ongegeneerd toegeven aan al je liefdesdromen, met alle zoetsappigheid die daarbij komt kijken. En ja, daar mogen roze hapjes en bubbels niet aan ontbreken.

Geheel in stijl kun je hiervoor terecht bij een van de mooiste hotspots die Amsterdam rijk is, namelijk restaurant The Duchess. Het Belle Époque-geïnspireerde restaurant werd afgelopen jaar gekroond met een Michelinster en heeft speciaal voor Valentijn een bijzondere toevoeging aan de menukaart gedaan.

Chocolade explosie

De bekende en geliefde ‘Chocolate Explotion’ van The Duchess is op de dag van de liefde in een romantisch jasje gehesen. De signature chocolade bowl is voor deze limited editie niet chocoladebruin, maar romantisch roze. Door de bijzondere toevoeging van stikstof, explodeert de bowl in een spectaculaire chocoladelekkernij die je samen met je lover kunt delen. Hoe romantisch!

Romantische duivel

Komt al die zoetsappigheid je neus uit en wil je liever een statement maken op Valentijn? Dan kun je bij restaurant The Butcher Cupido de rug toekeren en proosten met de speciaal daarvoor bestemde ‘Shakegasm’. De milkshake is speciaal voor de romantische duivel in het leven geroepen en bevat aardbeienijs, aardbeienjam, mini marshmallows, slagroom en heel veel snoepjes.

Cheers to love!

De ‘Shakegasm’ van The Butcher

The Duchess, Spuistraat 172, Amsterdam.
The Butcher Social Club, Overhoeksplein 1, Amsterdam