Wijnwalhalla in Westergasfabriek

Kan je geen genoeg krijgen van de smaak en kennis van allerlei soorten wijnen? Breng dan een bezoek aan het Amsterdam Wine Festival in de Westergasfabriek in Amsterdam. Met 45 fantastische wijnhuizen van het zuidelijk halfrond zit je hier als wijnliefhebber helemaal goed!

Van vrijdag 24 maart tot en met zondag 26 maart wordt de Westergasfabriek omgetoverd tot een heus wijnwalhalla. Het Amsterdam Wine Festival viert samen met wijn liefhebbend Nederland de oogst op het zuidelijk halfrond. Makers uit Chili, Argentinië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Australië laten je zintuigen prikkelen. Elke dag wordt er een uiteenlopend programma georganiseerd met proeverijen en workshops, de enthousiaste sommeliers van SOMMOS verzorgen tours door het zuidelijk halfrond en niemand minder dan Jord Althuizen verzorgt de beste wijn-spijs combinaties.

Ontdek het echte Argentinië door typische druivenrassen als torrontes en malbec te proeven of laat je Down Under dompelen met Australische terroirs. Tickets en workshops kunnen van te voren worden gekocht. De eerste editie van het Amsterdam Wine Festival belooft een onvergetelijke beleving te worden! De zaterdag is inmiddels bijna uitverkocht en in totaal worden er zo’n 10.000 bezoekers verwacht! Wacht dus niet te lang met het kopen van je ticket. Voor meer informatie en tickets klik je hier.