5x interieurtrends van dit moment

Wat kan dit seizoen wel en wat kan absoluut niet op interieurgebied? De interieurspecialisten van Co van der Horst bezoeken jaarlijks de toonaangevende beurzen in Parijs, Milaan, Keulen en Londen en ontmoeten internationale ontwerpers en laten zich inspireren in New York,  Berlijn en Kopenhagen. Met die kennis hebben we 5x interieurtrends van dit moment gespot! 

Groen

Grote, hoge planten op de vloer, maar ook hangend in bakken aan het plafond en in open kasten: haal groen in huis! En mocht je echt niet van planten houden, groen komt ook terug in stoffen en wandbekleding.

Comfort dankzij luxe ambacht

Luxe materialen en structuren zoals natuursteen, bijzondere marmers en metalen als koper, messing en brons verwerkt in ronde, organische vormen zien we veel. Stoffen krijgen zo ook meer grovere structuren.

Colorblocking

Rechtstreeks van de fashion catwalk: colorblocking staat voor het combineren van opvallende kleuren om zo een gewaagd mogelijk contrast te creëren. Hermès bijvoorbeeld zet deze trend komend jaar voort. Heerlijk die contrasterende, felle kleuren!

Poedertinten

Ook die zijn populair, dus zeg zwart en wit vaarwel en ga voor veel meer warme kleuren.

Van de fifties naar de eighties

De jaren ‘80 voeren de boventoon, aangevuld met details uit de jaren ‘50 en ‘60 zoals donker gebeitste houttinten. De eighties brengen kleur in combinatie met zwart. Hoogglans zwart gelakte frames en grafische dessins, zoals hierboven!