EEN TON VOOR CARE FOR LIFE!

Op maandagavond 1 oktober vond het Care for Life Night at the Club charity event plaats, waar een gigantisch bedrag is opgehaald voor het goede doel! Bekijk hier foto's van de bijzondere avond

Ieder kind heeft het recht op een zorgeloze jeugd. Helaas is dit niet voor alle kinderen vanzelfsprekend; een ziekte, aandoening of handicap brengt namelijk veel zorgen met zich mee. Care For Life streeft ernaar om het leed te verzachten van chronisch, levensbedreigend, terminaal zieke of gehandicapte kinderen tussen de nul en zestien jaar. Op maandagavond 1 oktober vond het Care for Life Night at the Club charity event plaats, waar een gigantisch bedrag is opgehaald voor het goede doel! 

Talkies hoofdredacteur Kristina Bozilovic presenteerde de avond. Naast een mooi welkomst- en dankwoord door voorzitter Duco van Keimpema vertelden Saskia en Jeroen het verhaal van hun zoon Mikai (hieronder meer). Verder werd de bijzondere avond aangekleed met een heerlijk diner verzorgd door The Harbour Club Rotterdam, optredens van Jennifer Ewbank, Vajén van den Bosch (tevens ambassadrice van Care For Life), De Jongens van Je Weet Wel en DJ Dennis van der Geest zorgde voor de perfecte afsluiting. Ook werden er one-of-a-kind kavels geveild onder leiding van veilingmeester Stefan Stolk.

Het bijzondere verhaal van Mikai

Al jaren werken we samen met Care Cosmetics, de organisatie achter de goededoelenorganisatie Care For Life, en zien we met eigen ogen hoe zij dromen van jonge kinderen uit laten komen. Zo ook op afgelopen maandagavond 1 oktober tijdens het Care for Life Night at the Club charity event, waar het emotionele verhaal van de jonge Mikai is verteld. De veertienjarige strijder leed aan spierkanker en kanker in de weke delen. Mikai had een wens, die Care For Life heeft uit mogen laten komen voordat hij overleed. Zijn wens was om een parachutesprong te maken, maar hij wilde de sprong niet alleen doen. Toen voorzitter Duco van Keimpema hoorde van Mikai’s wens twijfelde hij geen moment en heeft hij aangeboden om met Mikai mee te springen. Een ervaring waar Mikai met ontzettend veel plezier naar terug heeft gekeken. Op 25 mei 2018 is de dappere Mikai overleden. Deze avond afgelopen maandag was voor hem, om onze bewondering voor het stoere mannetje te tonen en om te laten zien hoe het geld dat wordt ingezameld voor kinderen net als Mikai op de juiste plek komt.

Tijdens de benefietavond is ruim een ton opgehaald voor Care For Life. En met dat bedrag gaan prachtige wensen in vervulling. Na de bekendmaking van de prachtige opbrengst van €97.500,- deden De Jongens van Je Weet Wel er nog een schepje bovenop, want ‘we moeten nu toch met elkaar de ton aan kunnen tikken?’ Zo gezegd zo gedaan: een aantal liedjes werd ter plekke aangevraagd en ‘afgerekend’. De totale opbrengst is uiteindelijk gebracht naar €104.460,-!