How to: perfect christmastree

De meningen verschillen over hoe de perfecte kerstboom er nu exact uitziet. De een houdt van een grote boom, de ander van wat kleiner en voller. Een echte, een neppe; het kan allemaal! Mocht je je kerstboom nog niet hebben opgezet, of mocht je hem nog een beetje kaal vinden, hebben wij nog genoeg inspiratie voor je om het last-minute even te fixen! 

Kerstmis hoeft niet altijd traditioneel te zijn. Tegenwoordig vind je de leukste en uniekste kerstversieringen in de meest verschillende vormen en maten. Denk aan een hotdog, luchtballon en flamingo’s en zelfs theekoppen; het kan niet gek genoeg! Zo wordt de boom bij jou thuis absoluut de meest unieke boom die er is. Bijvoorbeeld deze prachtige set safari geïnspireerde hangers – versieringen zo mooi en delicaat dat je ze eigenlijk niet in de boom wilt hangen. D e kerstversieringen zijn perfect om in jouw zachte en sophisticated boom te hangen én ziet er ook nog eens heel gezellig uit, toch? ;)

Wehkamp

Wehkamp

Wehkamp

Sissy-boy

Sissy-boy

Sissy-Boy

Wehkamp

Sissy-Boy

 

 

Hema

Sissy-boy

Sissy-Boy

Nog niet genoeg inspiratie? In samenwerking met Intratuin geven wij een cadeaubon weg ter waarde van 175 euro! Kijk hier om mee te doen aan deze winactie.