MUST GO: MAISON MOËT @ Parc Broekhuizen

Intiemer, luxer en sprankelende dan deze intieme getaway kán wat ons betreft niet. Dit najaar komt het prestigieuze champagnehuis Moët & Chandon met een volledig uniek en ultiem verblijf.

Deze buitengewone overnachting doet denken aan Château de Saran, Epernay, het originele huis van Moët & Chandon, wat is opgezet door Jean Remy Moët. Tijdens het exclusieve verblijf in één van de veertien suites word je meegenomen in de geschiedenis van het Franse champagnehuis, terwijl je geniet van alle ingetogen weelde. Bij Maison Moët ervaar je wat het betekent om thuis te komen én om volledig in de watten te worden gelegd. Just like a Royal!

Wat je bij aankomst staat te wachten? De autodeur wordt – uiteraard – voor je opengehouden en terwijl je de imponerende entree in je opneemt, is de bagage al onderweg naar een van de exclusieve, royale suites in Maison Moët. En het eerste glas bubbels zal ongetwijfeld naar meer smaken, maar het is eerst tijd om te ontdekken welke verrassingen er in de suite op de gasten wachten. Valt het oog op het flesje mini-Moët of toch op de luxueuze beautyproducten? Om je mee te nemen in de ervaring, zijn in elke suite ook verschillende wetenswaardigheden over de geschiedenis van Moët & Chandon verwerkt. En om het plaatje compleet te maken biedt het Maisononvergetelijke extra’s zoals het toevoegen van een VIP-service, waarmee je opgehaald en thuisgebracht wordt in een BMW 7 Serie met chauffeur.

High-end fashion

Bij een one-of-a-kind verblijf hoort ook een one-of-a-kind outfit. Daarom kun je als gast een high-fashion item uit de met zorg samengestelde capsule wardrobe huren. Zo krijgen de proeverij, het vijfgangen-champagne-diner en het digestief die extra chique sparkle. Het wordt een onvergetelijke avond gevuld met muziek, film en betoverende ontdekkingen. En de morning after? Die begint uiteraard in de suite met een petit-déjeuner op bed. En wat dacht je van uitgebreid badderen, films kijken in de intieme home cinema of een ontspannen wandeling door de fantastische tuinen van het landgoed – het kan allemaal.

Van 19 oktober tot 9 december 2018 tovert Moët & Chandon Parc Broekhuizen om tot Maison Moët. De site is sinds vandaag live, je kunt boeken via www.maisonmoet.nl.