Sexy cocktails @ THE DUCHESS

De plek waar de meest elegante en excentrieke cocktails van misschien wel heel Amsterdam worden geserveerd? Dan komen we natuurlijk bij THE DUCHESS terecht. In de sfeervolle ambiance van het oude historische KAS Bank in Amsterdam weet het internationaal hospitality-imperium THE ENTOURAGE GROUP al bijna drie jaar te verrassen met de meest bijzondere smaken!

THE DUCHESS is geroemd om haar verfijnde cuisine en de cocktails die deze gerechten vergezellen. Niet voor niets heeft de luxury hotspot afgelopen december een Michelinster gekregen. En dat proef en zié je. Want het gaat hier niet enkel om het serveren en mixen van de hoogste kwaliteit ingrediënten. Het gaat om de perfecte samenhang tussen historie en heden, tussen modern en klassiek. Daar zijn founders en owners Yossi Eliyahoo en Liran Wizman samen met de CEO van de groep, Stephanie Pearson, natuurlijk een kei in. Zij zoeken constant naar de nieuwe norm voor moderne hospitality.

Niet voor niets komt Talkies hier zelf ook graag. Want wist je ook dat THE DUCHESS de titels ‘Best Luxury Restaurant Bar of Europe’ in de World Luxury Restaurant Awards 2017, en ‘Beste Hotelbar’ in de Entree Awards 2015 en ‘Beste Hotelbar’ in Esquire’s Best Cocktailbar Contest 2015 op mag toe-eigen? Die cocktailkaart bestaat uit een evenwichtige selectie van vergeten cocktails uit de hoogtijddagen van de cocktail in de roerige jaren twintig en dertig. Wat onze aanraders zijn als het aankomt op de cocktails? Wat dacht je van de Verbana Kir, met verveine likeur en champagne. Heerlijk als aperitief. Of de Little Green Beast met absint en komkommerwater. Try it out!

Talkies’ Marjolein (rechts) mocht de cocktails proeven in THE DUCHESS samen met Roos van der Aa (style my day, links) en Jillian (Rituals Cosmetics)

THE DUCHESS, Spuistraat 172, 1012 VT Amsterdam