Spectaculaire shop van Lianne Tio Luxury @ Rotterdam

Exclusieve nichegeuren, luxe accessoires en waanzinnige designertassen: shoppen in de gloednieuwe 290m2 spectaculaire boetiek van Lianne Tio Luxury is a one of a kind experience! Gevestigd in het centrum van Rotterdam waan je je hier in een oase van absolute rust en luxe met uitsluitend geuren en accessoires van de allerhoogste kwaliteit.

Of je neus nu de voorkeur heeft voor citrus, hout, bloemig of juist poederachtig? Bij Lianne Tio Luxury kun je een geur kiezen die perfect bij je past. Elke geur is uniek en gemaakt van natuurlijke ingrediënten die de oorspronkelijke geur behouden, gemaakt door de beste parfumeurs ter wereld. Neem heerlijk plaats in de ‘parfum bar’ waar je met een glas bubbels on the side wordt geadviseerd door het deskundige personeel. Alleen al de ervaring is een verwenmoment op zich!

Luxury brands

Het bijna driehonderd meter grote pand is een walhalla met must-have accessoires, van merken zoals Clive Christian, Goutal Paris, Montale, Forte & Manlé, Pure Distance, Roja, Paula Rowan, Karl Lagerfeld en nog veel meer! Veel van deze exclusieve items zijn nergens anders te krijgen in Nederland of online, maar bij Lianne Tio Luxury dus wél.

De allure van de eigentijdse boetiek doet ons denken aan elegante boutiques die je ziet in Parijs en Milaan – zó elegant en stijlvol is het ingericht. Dat kwaliteit en persoonlijke aandacht key zijn valt al op zodra je door de imposante entree binnen loopt. Een ideale plek om iets moois te vinden voor that special someone!

Bekijk hieronder foto’s van de opening van Lianne Tio Luxury

Lianne Tio Luxury
Weena-Zuid 142-144
3012 NC Rotterdam
010 404 9602
liannetioluxury.com