Voor wie niet tot de Lion King remake kan wachten; wij hebben de tip!

We zien de trailer van de Lion King remake overal voorbijkomen. Velen zullen opgegroeid zijn met het kijken van de bekende tekenfilm. We kunnen vanaf nu genieten van de eerste beelden van de trailer. De trailer bevat de eerste paar minuten van de film, die in 2019 uit zal komen. Voor wie hem gemist heeft, kun je hem hier nog eventjes checken.

Wij kunnen eigenlijk al niet meer wachten. En daarom een kleine tip; vanaf 7 december is Mowgli – van Junglebook ja – te zien op Netflix.

Hoewel Disney in 2016 al een remake maakte van Junglebook heeft Netflix nu besloten er toch nog zelf een productie van te maken. Het resultaat heet ‘Mowgli; legend of the Jungle’. Hierin laten de makers weer de clash tussen jungle en mensheid zien.

Deze Netflix Original heeft wel een aantal aanpassingen. Disney vertelde het verhaal zoals wij dat van vroeger kende, Netflix vertelt een nieuw verhaal waarin Mowgli het beste van twee werelden ervaart. Is er geen plek voor mensen in de jungle? Vanaf 7 december kun je de film bekijken, alleen op Netflix dus, en ontdekken of Mowgli in de jungle thuishoort.