MOSCHINO [tv] H&M

Paris Jackson, Yolanda Hadid, Amanda Lepore, Anna Nooshin en Lizzy van der Ligt behoorden eergisteravond tot de gasten van de bijzondere MOSCHINO [tv] H&M-show en afterparty. H&M en Creative Director MOSCHINO Jeremy Scott nodigde celebrities, internationale redacteuren en influencers uit op een met billboards belichte catwalk zoals op Times Square in New York.

Supermodellen Imaan Hammam, Gigi en Bella Hadid, Yasmin Wijnaldum en Noami Campbell liepen op de catwalk in items van de MOSCHINO [tv] H&M-collectie. Kiersey Clemons, Leigh Lezark, Coco Rocha en Bebe Rexha zaten front-row en droegen allen kleding uit de collectie. De modellen kwamen de catwalk op via een trap die je doet denken aan een oude musical in New York. De catwalk zelf leek op een straat, de plek waar Jeremy graag mensen in zijn designs ziet.

De make-up voor de MOSCHINO [tv] H&M-show werd gedaan door een van ’s werelds beste visagisten, Pat McGrath, die H&M Beauty gebruikte om de looks te creëren.

Zodra de modeshow afgelopen was, maakten de billboards op de catwalk plaats voor Diplo, klaar om het feest te beginnen. Ook werd een exclusieve MOSCHINO [tv] H&M pop-up store onthuld, om de gasten de kans te geven als eerste een item uit de collectie te bemachtigen.

MOSCHINO [tv] H&M is een collectie die street, popcultuur, glamour, speelsheid en humor combineert. Jeremy Scott, de Creative Director van MOSCHINO, heeft een collectie voor vrouwen en mannen gemaakt, inclusief accessoires en zelfs items voor honden. MOSCHINO [tv] H&M wordt op 8 november gelanceerd in geselecteerde H&M-winkels wereldwijd en online.