ANNA NOOSHIN SWIMWEAR COLLECTIE

Na het succes van haar verleidelijke lingerie collectie lanceert alleskunner Anna Nooshin in samenwerking met Hunkemöller haar eerste swimwear collectie. Door de hebberigmakende bikini’s en badpakken krijgen wij nu al zin in de zomer!

De collectie is draagbaar voor iedereen, van triangelbikini’s tot sexy haltertops. Dat is ook de gedachte waarmee Anna Nooshin deze lijn heeft ontworpen. Iedereen moet iets kunnen vinden in de lijn waar ze zich prettig in voelen. In ieder stuk zit een mooi detail verwerkt, zoals de gekruiste achterkant of de haltertop met vetersluiting.

De swimwear collectie vertegenwoordigt Anna Nooshin’s gevoel voor mode en haar bruisende reisavonturen en is geïnspireerd op stoere Western invloeden. De bloemenbroderie wijst terug naar de geborduurde bloemen die je vaak ziet op de typische rodeo shirts. Ook de franjes in de afwerking zijn geïnspireerd op zomerse festivals en bohemian roadtrips. Anna Nooshin is niet alleen reislustig, maar ook heel erg fashion minded. Daarom is de collectie ook zeker high fashion met veel lace up en high waist details. Ook is dé kleur van Spring Summer 2017, vurig bordeaux zeker terug te zien in de swimwear.

Zo ziet de collectie eruit:

De Anna Nooshin Swim collectie is vanaf 10 februari online verkrijgbaar en vanaf 15 februari instore. De prijzen variëren van €14,99 tot €49,99. De collectie is verkrijgbaar in een kleinere fitting voor de bottoms variërend van XS – XL en is ook in een grotere cupsize verkrijgbaar van A-F. Zo is er voor ieder wat wils! hunkemoller.nl