Suki Suki

The CouCou Club lanceert Afrikaans merk

De missie om ‘de best of world’s beauty’ beschikbaar te maken via The Coucou Club komt steeds een stapje dichterbij. Na merken en producten uit Azië, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika is er nu via ‘Origin of Inspiration’ ook een Afrikaans merk te vinden. Met trots lanceert The CouCou Club: Suki Suki, vanaf heden exclusief verkrijgbaar via The Coucou Club! Een merk geliefd door de Zuid-Afrikaanse pers en nu voor het eerst buiten de Afrikaanse grenzen beschikbaar. 

Suki Suki, ofwel ‘haar haar’ in het Afrikaanse Lingala, is opgericht en handgemaakt in Johannesburg door founder Linda Gieskes vanuit de frustratie geen eerlijke en 100% natuurlijke lokale haarmerken te kunnen vinden voor haar stugge haartype. 

Omdat Linda’s haar zodanig beschadigd was door het gebruik van chemische producten, schoor Linda haar hoofd kaal om haar afro op een mooie, natuurlijke manier uit te laten groeien. Reeds bekend met natuurlijke ingrediënten nam Linda het heft in eigen hand en mixte lokale Afrikaanse ingrediënten, zoals Shea Butter, Kokosolie, Aloe Vera and Jojoba Olie om haar creaties vervolgens met vrienden en familie te delen. De reacties op kroes, stug en krullend haar waren lovend en al snel was het merk Suki Suki geboren, een merk dat de genezende en herstellende krachten van de natuurlijke flora van Zuid-Afrika viert. 

WHIPPED SHEA CRÈME 200g (€26) 

GLANS & HYDRATATIE – Dagelijkse verzorging voor droog haar en een droge huid. De Whipped Shea Crème is een lichte crème op waterbasis die hydrateert en het vocht vasthoudt. Deze crème voedt droog haar tot diep in de haarvezels dankzij een mix van Shea butter, Vitamine E rijke Arganolie, antioxidantrijke Baobab olie en Vitamines A en E. De Marula olie, vol met essentiële vetzuren, zorgt voor diepe hydratatie en een optimaal herstel van het haar en de huid. 

Wist je dat? 

Whipped Shea Crème zeer geschikt is voor krullen, omdat krullend haar een spiraalvormige structuur heeft en daarom van nature droger is. 

Hoe te gebruiken? 

Gebruik als een dagelijkse moisturizer voor dik, krullend en onhandelbaar haar en voor een droge huid. Voor fijner haar, gebruik als een pre-shampoo behandeling. 

MANGO BUTTER 125g (€26)  


VOEDT & VERZACHT – Rijke verzorging voor droog haar een een droge huid. Klinkt als iets om op te eten, maar daar is het helaas niet voor bedoeld. Al kun je je vast indenken hoe lekker dit ruikt. De intense Mango Butter, met de nadruk op intens in de positieve zin van het woord, is een zoet ruikende boter die je haar heerlijk glanzend en zacht achter laat. Ook te gebruiken op de huid bij droge plekjes op bijvoorbeeld de knieën, hielen of ellebogen. 

Hoe te gebruiken? 

Laat een kleine hoeveelheid smelten tussen de handen en gebruik als een styling product op vochtig of droog haar. Doe hetzelfde voor applicatie op de huid en breng aan op droge plekken.

MIRACULOUS OIL 100ML (€29)  


HERSTEL & GROEI – Haarverzorging voor elk haartype. The Miraculous Oil stimuleert een snellere en gezondere haargroei. De olie bevat Vitamine E rijke Arganolie en Kalahari Meloenen zaadolie voor ultieme hydratatie, Marula olie voor de bescherming van het haar en het behouden van het vochtpeil en Baobab olie om de haargroei te stimuleren. Miraculous it sure is

Hoe te gebruiken? 

Om te stylen, breng 2-4 pompjes aan op droog of nat haar om glans toe te voegen en het haar te hydrateren. Voor een intensere behandeling, voeg 4 pompjes toe aan je conditioner. Heb je dik, krullend of frizzy hair? Spoel uit met koud water. Heb je fijner haar? Was je haar met een sulfaat vrije shampoo. Om haargroei te stimuleren, breng een paar druppels aan op de hoofhuid en masseer in zonder uit te spoelen.