All inclusive 2.0

Al een short break voor volgend jaar aan het plannen? Lees dan vooral even verder.

Schrik jij normaal ook af bij het horen van de term ‘all inclusive’? Think again. Vorig weekend vlogen we op uitnodiging van TUI Nederland naar het Turkse Antalya om eens kennis te maken met de familie Barut en hun hotels. Ze lanceren namelijk op 1 april 2019 een nieuw concept: Barut Collection. En dat is allesbehalve standaard en wat je gewend bent van de schreeuwerige Turkse all inclusive-resorts.

De gasten, de natuur en het milieu. ‘Happy employee, happy guest’! Daar draait het om bij het Turkse familiebedrijf Barut Hotels. Met twaalf hotels is de luxueuze keten niet meer weg te denken aan de Turkse kust. Het nieuwe concept brengen ze tot leven in de vier Barut-hotels Acanthus&Cennet, Lara, Kemer en Arum. Wij krijgen alvast een voorproefje en arriveren zondagavond, na gedineerd te hebben met de gebroeders Barut, in het Lara-hotel.

Nieuw komend seizoen: een scala aan extra services om jouw verblijf zo compleet mogelijk te maken. Onbeperkt à la carte dineren, extra lang geopende miniclub en een adults only gedeelte op het strand. Om maar een paar te noemen. Schommel weg in de beach bar terwijl de kiddo’s zich uitsloven met hun nieuwe vriendjes in de nabijgelegen speeltuin. Of ga juist op zoek naar een relaxed plekje in de groene tuin om even lekker te chillen met z’n tweeën. ’s Avonds maak je je klaar voor een diner in een van de vele restaurants. Mocht je om elf uur ’s avonds nog willen genieten van een spa experience kan dat ook vanaf 1 april, de spa is namelijk geopend tot middernacht. Het nieuwe concept zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en je nog extra gepamperd wordt. Er zijn nieuwe restaurantconcepten zoals een sushibar, vegan buffetten en a la carte ontbijtmogelijkheden. Champagne-ontbijtje, sure, why not? Verzekerd zijn van een plekje in een van je acht favoriete a la carte-restaurants? Een tafel reserveren kan via de app. En de conciërge is 24/7 bereikbaar via WhatsApp. Maar schroom vooral niet je telefoon eens in je kamer te laten in een van de ‘mobile phone-free tranquil areas’. Aan werkelijkwaar elk detail is gedacht. Verwacht de beste service, 24/7. Zie je daar?