WIN! 2x een Jacqi badjas t.w.v. €145,-

De Jacqi badjas is een revolutie in de badmode en volledig ontwikkeld met de stijlvolle vrouw in gedachte. De zachte katoenen binnenkant, luxueuze satijnen buitenkant en vrouwelijke pasvorm geeft iedere vrouw al in de ochtend energie om de wereld te veroveren. Weg met de vormloze badjassen, het wordt tijd dat wij onszelf in liefde en stijl hullen al voordat de kledingkast opengaat!

De Jacqi badjassen komen in zes unieke uitvoeringen: twee neutrale kleuren en vier mooie digitale prints die allen geïnspireerd zijn op Nederlandse kunst en geschiedenis. Wanneer iets delicaats je huid raakt moet het ook eerlijk gemaakt zijn, en dat is wat Jacqi doet: want alle badjassen worden geproduceerd in een Portugese OEKO-Tex fabriek waar veel aandacht is voor mens en milieu. Bovendien doet Jacqi mee aan het upcylce programma en worden vezels die verloren gaan door het snijwerk opnieuw gespind om garen te maken voor beddengoed. 

Alle badjassen zijn verkrijgbaar op www.jacqi.nl en bij het W Away Spa Amsterdam. Verzenden binnen Nederland is gratis en de Jacqi badjassen komen in een luxe-giftbox! Time to rise and shine! Talkies mag twee badjassen weggeven met keuze uit de ‘Eclipse’ of ‘Horizon’.

Kans maken? Volg ons dan op Instagram, Facebook en YouTube en vul onderstaand contactformulier in. We nemen voor 18 december via mail contact op met de winnaars! Just in time voor het kerstontbijt!

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.