WIN 4 x 2 VIP tickets voor het event Het Grootste Terras van Nederland!

Op zondag 23 juni aanstaande zal voor de tweede keer Het grootste terras van Nederland plaatsvinden. Een uniek event in Nederland. Het vindt namelijk plaats op de voormalige vliegbasis Twenthe en speelt zich letterlijk af op de taxibaan. Tussen de hangars en de shelters waar voorheen de straaljagers parkeerden en de niet te missen verkeerstoren, wordt ‘De Strip’ omgetoverd tot het grootste terras van Nederland. Dit Open Air event vindt op zondag 23 juni plaats van 13.00 tot 20.00 uur. Een variëteit aan Nederlandse topartiesten zoals Ruth Jacott, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Xander de Buisonjé (met band) zullen optredens verzorgen.

Van bitterbal tot oesters

Het ontbreekt de gasten deze middag aan niets. Uniek voor een outdoor event, is dat alle drank in glaswerk wordt geschonken. Geen plastic glazen dus en je wordt aan tafel bediend! Op dit unieke en bijzondere terras draait het om eten, drinken en vooral genieten. Gezellig genieten in een heerlijke ambiance van een biertje, glas wijn, champagne of neem een ‘bottle 2 share’. Eén van de shelters is bijvoorbeeld omgetoverd tot een ware champagne- en sushibar. Een dag om te genieten met vrienden of met zakelijke relaties.

Meedoen met deze winactie? Dat kan! Vul hieronder het contactformulier in en volg ons op Facebook en Instagram. De winnaars worden bekendgemaakt via een persoonlijk mailtje, dus houd je mailbox in de gaten!

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.

Tags