WIN 5X HET ALLERLEKKERSTE EN GEZONDSTE KRAAMCADEAU VAN NEDERLAND!

Bij een bevalling, en vooral de periode daarna komen een heleboel dingen kijken. Want hoe je het ook wendt of keert: de kraamperiode is vaak hectisch. Ja, kersverse mama’s – en papa’s natuurlijk – kunnen tijdens deze periode wel een beetje extra zorg en liefde gebruiken. Daarom heeft Oh My Guts wat nieuws bedacht: de Oh My Guts kraambox, een box vol met heerlijke kant-en-klaar maaltijden, ontbijtjes, snacks en nog veel meer lekkers . En het leuke is: jij bepaalt zelf hoe deze er uit komt te zien. Fantastisch om jouw prijs weg te geven aan een vriendin óf heerlijk zelf op te snoepen als je net bevallen bent van jouw wondertje!


HET BESTE CADEAU VOOR IEDERE OPGEWEKTE, VERMOEIDE, BLIJE ÓF EMOTIONELE, KERSVERSE OUDER.

  • Gezonde kant-en-klaar maaltijden
  • Stel zelf je box samen 
  • Makkelijk & snel thuisbezorgd
  • Inclusief persoonlijke kaart

Talkies Magazine is helemaal fan én we mogen vijf kraamboxen weggeven!

Wat moet je doen?

Volg ons op Instagram, Facebook en YouTube en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Vul onderstaand contactformulier in en maak kans!

De winnaars worden door middel van een persoonlijke e-mail bekend gemaakt. Als je meedoet aan deze winactie, sta je toe dat Oh My Guts een mail mag sturen met de vraag of jij je wilt inschrijven voor de nieuwsbrief

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1 : Volg ons op de Talkies Magazine socials
  • Like ons op Facebook

  • Volg ons op Instagram

    Follow on Instagram
  • Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2 : Schrijf je in op de Talkies-nieuwsbrief

Naam
E-mailadres

Stap 3 : Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.