WIN! Een ticket voor de Johnnie Walker whisky & dining ervaring

Ontdek de Johnnie Walker Blue Label Bothy, een intieme whisky & dining ervaring met slechts 8 plekken per sessie, daar wil je bij zijn! Talkies mag acht keer één plek weggeven op woensdagavond 18 december: enter as strangers, leave as friends!

Johnnie Walker Blue Label introduceert de Bothy – een bijzondere, Schotse hideaway in Amsterdam waar je Johnnie Walker Blue Label kunt proeven met daarbij passende, kleine gerechten van sterrenrestaurant The White Room.

Vier weken lang, tot 20 december, wordt een speciale ruimte in Bar The Tailor in NH COLLECTION GRAND HOTEL KRASNAPOLSKY in Amsterdam omgetoverd tot een Bothy. Deze Bothy heeft zijn naam te danken aan het Schotse woord voor zeldzame, afgelegen hutten die te vinden zijn in de onstuimige ‘Highlands’ en gebruikt worden door wandelende avonturiers die ‘s avonds warmte en onderdak zoeken. Het idee is om gasten een soortelijke ervaring te bieden en mee te nemen naar deze idyllische plek om na hun binnenkomst als vreemden, de Bothy weer uit te lopen als vrienden. 

Tijdens de avond zal je op verschillende wijzen een zeldzame whisky kunnen proeven, welke bestaat uit een collectie van 30 opererende distilleerderijen en een aantal distilleerderijen die reeds gesloten zijn. De combinatie van deze graan en malt whiskies vormen een van ’s werelds meest bekende en exclusieve blended whisky: Johnnie Walker Blue Label. De vier uithoeken van Schotland – the West Coast and Islands, the Highlands, Speyside en the Lowlands – je proeft de diepte in smaak van deze bijzondere Schotse landschappen terug in elke cocktail en tasting van Johnnie Walker Blue Label. 

Meedoen? Dat kan via onderstaand contactformulier. Er wordt contact opgenomen met de winnaars per mail. Deze experience vindt plaats op woensdagavond 18 december.

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.

De bijzondere Bothy Experience is tot en met 20 december te ervaren! Reserveren is niet vereist, maar kan per e-mail via fbreservations.nhcollectionkrasnapolsky@nh-hotels.com

Voor €25 bestel je een cocktail met een pairing bite, een vier-gangen tasting menu met cocktail pairing kost €52. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.