WIN! FLORAL HOME COLLECTION VAN RITUALS T.W.V. €103,90

Thuis is de plek waar je je op je gemak moet kunnen voelen. De geurproducten van Rituals voor in huis helpen bij het creëren van een omgeving waarin je echt kunt ontspannen. De Private Collection, de luxe interieurcollectie van Rituals, heeft een stijlvol design en geuren die in elke ruimte voor een bijzondere sfeer zorgen. Rituals voegt een nieuwe lijn toe aan de Private Collection: de Floral Home Collection. Hierin staan drie bloemengeuren centraal: Sweet Jasmine, Orris Mimosa en Imperial Rose. Daarnaast is de Private Collection uitgebreid met nieuwe producten: Parfum d’InterieurKitchen SetCartridges en Fragrance Sticks.

Wij bij Talkies zijn natuurlijk fan én het leukste van alles: we mogen één set weggeven! De set bestaat uit de Scented Candle, Parfum d’Interieur en Fragrance Sticks! (t.w.v. €103,90)

Kans maken op deze set? Dat kan door middel van onderstaand contactformulier!

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.