Zo krijg je jouw vieze sneakers weer wit

Het festivalseizoen van 2018 staat op het punt om volledig los te barsten. Hét moment om je favoriete sneakers weer uit de kast te trekken en je festivaloutfit af te stylen. Eén nadeel: door eerdere avonturen zien ze er vaak uit alsof je beter een nieuw paar aan kunt schaffen. En da’s niet zo chic! Krijg je ze écht niet meer schoon, maar is weggooien echt nog niet aan de orde? Doe dan je voordeel met de Snow Bright Sponge!

Sweep it white

Waar sneakers eerst in de prullenbak verdwenen omdat ze afgetrapt, vies en lelijk waren geworden, zijn ze nu eenvoudig op te lappen met de Snow Bright Sponge van Piggy Proof. De spons is speciaal ontwikkeld voor spierwitte sneakers, want die moeten natuurlijk wel écht wit blijven. Ingewikkeld die spons? Helemaal niet. Maak de Snow Bright Sponge een beetje nat, zodat ‘ie gaat schuimen. Daarna wrijf je ermee over de rubberen en (kunst)leren delen van je schoenen. Vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon en de sneakers worden weer stralend wit!

Over Piggy Proof

Piggy Proof is de nieuwe generatie reinigings- en beschermingsproducten voor schoenen, textiel en meubels. De techneuten achter het Nederlandse merk dromen van een wereld waarin ieder z’n favoriete schoenen, meubels en designerkleding voor altijd mooi, schoon en smetteloos blijven. De Piggy Proof Protectors beschermen elke materiaalvezel door miljoenen glasachtige moleculen, die een onzichtbare beschermlaag vormen. De protectors zijn geurloos, op waterbasis, niet brandbaar, niet giftig en vrij van PFOA, PFOS en drijfgassen. De milde maar super effectieve Piggy Proof reinigers reinigen niet alleen het oppervlak maar ook vezeldiep. Piggy Proof staat voor kwaliteit, dus alles is uitgebreid getest. En natuurlijk niet op dieren.