Interieur

News

KIJK BINNEN

Thuis bij Micky Hoogendijk

NA VEERTIEN JAAR IS MICKY HOOGENDIJK (53) TERUG IN HAAR GEBOORTESTAD AMSTERDAM. IN HUIZE ZONNEWIJZER AAN HET VALERIUSPLEIN VINDT ZIJ EEN NIEUW ONDERKOMEN VOOR HAAR GALERIE EN STUDIO. SAMEN MET TUINONTWERPER ERWIN STAM GEEFT HOOGENDIJK DEZE MONUMENTALE WONING UIT 1919 EEN EIGENTIJDSE INVULLING. DOOR DE BINNEN- EN BUITENRUIMTE TE TRANSFORMEREN TOT EEN SALON VAN KUNST VERGROTEN ZIJ DE ARCHITECTONISCHE BETEKENIS VAN DE STADSVILLA. MET THE ONES AT HOME SCHRIJVEN ZIJ VERDER AAN DE GESCHIEDENIS VAN HUIZE ZONNEWIJZER DOOR HET SAMENBRENGEN VAN KUNST EN NATUUR. HOOGENDIJKS SCULPTUREN, STAMS TUINONTWERP EN DE AMSTERDAMSE SCHOOLSTIJL VAN HET HUIS […]

Lees verder

Acqua di Parma

Zó blijft de liefde in de lucht hangen

Love is in the air! Valentijnsdag komt eraan en ben je op zoek naar een cadeau waarbij de liefde letterlijk in de lucht blijft hangen? Met de Acqua di Parma Oh L’Amore-geurkaars en Oh L’Amore-diffuser verspreid je de liefde door je huis. Moet de liefde nog een beetje opbloeien? Met deze geuren wordt de vlam gegarandeerd aangewakkerd.

Lees verder

OBJECT Rotterdam

Designwalhalla voor liefhebbers

Niet eerder was de belangstelling voor designbeurs OBJECT Rotterdam zo groot. Uit het enorme aanbod selecteerde de organisatie meer dan 150 deelnemers, waaronder verschillende galeries, meubelmerken en tientallen jonge talenten uit binnen- en buitenland. Het multidisciplinaire karakter van de beurs trekt een heel breed publiek en diversiteit blijft hoog in het vaandel staan. Veel designers en interieurlabels hebben behoefte aan persoonlijk klantcontact, OBJECT Rotterdam biedt hen de mogelijkheid tot directe verkoop. Van 2 tot en met 4 februari bezoeken duizenden interieurliefhebbers de beurs in het monumentale HAKA-gebouw. Deze editie staat weer bol van creativiteit en […]

Lees verder

ORGANIZING GOALS

Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd!

EEN NIEUW JAAR; TIJD OM JE HUIS EENS EVEN GOED ONDER HANDEN TE NEMEN. MAAR: WAAR EN HOE BEGIN JE? WIJ VRAGEN HET ROSHNIE CHANGOER VAN ORGANIZING GOALS.

Lees verder

Interieuradviseur

Nieuw! Interior column @studio_mariaelena

Maria Elena Groenewoud (33) woont samen met haar gezin in Leiden. Na haar studie rechten heeft ze in de advocatuur en het notariaat gewerkt. Vervolgens heeft ze samen met haar moeder verschillende verbouwingen begeleid. Tijdens de coronacrisis kreeg ze aanvragen of ze ook interieuradvies geeft. Op die manier is Studio Maria Elena ontstaan. ‘Een interieur moet energie geven aan de mensen die er wonen. Er is niets leuker dan mensen daarin te begeleiden Naast mijn interieuradviezen en mijn Instagramaccount heb ik een boek geschreven. In Something Old, Something New leg ik een verband tussen de […]

Lees verder

JAN RYDE

Hästens lanceert boek ‘When Business Is Love’

Het is het allereerste boek van Jan Ryde, CEO van het Zweedse familiebedrijf Hästens: When Business Is Love The Spirit of Hästens — At Work, At Play, and Everywhere in Your Life. In het boek deelt de erfgenaam van het vijfde generatiebedrijf het inspirerende verhaal achter zijn missie om ’s werelds beste bedden te creëren en zijn bedrijf te leiden op basis van liefde.

Lees verder

TIPS & TRICKS

Een interieur à la Roos Reedijk

Interieurstyliste Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken heeft inmiddels in menig huis haar stempel weten te drukken. Ze noemt haar stijl een mix van folklore, chinoiserie en funky nomad en het liefst combineert ze klassieke elementen met felle en contrasterende kleuren en prints. Talkies sprak Roos over haar nieuwe boek, genaamd Rooskleurig en de absolute do’s en don’ts wat betreft je interieur.

Lees verder

6 tips

De nachten worden weer kouder: zo berg je je zomerdekbed netjes op

We konden nog een tijdje genieten van een heerlijke nazomer, maar met de dalende temperaturen en bladeren die van de bomen vallen is de herfst nu écht begonnen. De klok is weer een uurtje verzet en het is tijd om het winterdekbed uit de kast te halen. Let er wel op dat je je zomerdekbed niet zomaar in de kast stopt: door deze op de juiste manier op te bergen hou je hem in goede staat. Wij vertellen je hoe je dit het beste doet.

Lees verder

Waarom we Thanksgiving vieren

Binnenkijken bij Kelly Wearstler tijdens Thanksgiving

Een traditie die steeds meer onze kant op lijkt te waaien: Thanksgiving. Alles wordt uit de kast getrokken – waar Amerikanen zo goed in zijn – van pompoentaart, gevulde kalkoen en prachtig gedekte tafels. De Amerikaanse designer Kelly Wearstler opent haar deuren en deelt haar geheime Thanksgiving recept in Dior stijl. Kijk mee in de prachtige villa van Kelly en ontdek waar Thanksgiving vandaan komt!

Lees verder

Talkids

De kinderkamer van Dyantha Brooks

IN TALKIDS NEMEN WE EEN KIJKJE IN DE KINDERKAMER VAN BIJZONDERE, BEKENDE EN FABULOUS KIDS EN STELLEN WE DE MAMA EEN PAAR VRAGEN OVER HET MOEDERSCHAP. DEZE KEER DE KAMER VAN LEWIS – DE ZOON VAN PRESENTATRICE DYANTHA BROOKS.

Lees verder