Interieur

News

Talkids

De kinderkamer van… Maike Beunk

In Talkids nemen we een kijkje in de kinderkamer van bijzondere, bekende en fabulous kids en stellen we de mama een paar vragen over het moederschap. Deze editie de kamer van Pippa – de dochter van Maike Beunk.

Lees verder

Hart volgen. Roer om. Van die dingen.

GRACE SPIEGEL

‘Kunst is persoonlijk. Mensen mogen alles vinden van mijn werk. Tijdens mijn opleiding aan de Kunstacademie werd “mooi” als een vies woord gezien. Nou, niet voor mij. Ik vind het fijn als mensen mijn werk mooi vinden!’

Lees verder

Beauty is in the eye of the beholder

Life of Ken

De Amerikaanse designer Ken Fulk schuwt geen kleur, maximalistische prints en indrukwekkende interieurstukken. Zijn liefde voor over the top decors bracht hem op diverse, internationale plekken. Van een jacht inrichten tot in gesprek over de styling van een terrasfeestje met Gigi Hadid: de glitter- en glamourwereld is Fulk niet onbekend.

Lees verder

Noëlle Baartmans

Noëlle’s mood

Interieurontwerpster Noëlle Baartmans woonde in haar jeugd een aantal jaar in Azië, en veel later op Ibiza. Ze zag vanaf een jonge leeftijd al veel van de wereld, wat ongetwijfeld al dan niet onbewust haar oog voor interieur vormde. Na een studie Bachelor Business Administration ging ze aan de slag als styliste mode & events bij de in Amsterdam gevestigde styliste Danie Bles. Daar ontstond langzamerhand de liefde voor interieur.

Lees verder

Westwing binnenkijker

At the office in Den Haag bij Theo-Bert Pot

Een echte creatieve duizendpoot. Zo kun je verzamelaar, blogger, content creator, interieurstylist én -ontwerper Theo-Bert Pot wel noemen. Dé interieurguru van de lage landen heeft in zijn studio office in Den Haag een interieur waar je u tegen zegt. De stijl van de office studio is bijzonder stijlvol; historische elementen gaan gepaard met veel karakter en een enorm hoog plafond. Theo-Bert zijn favoriete kleuren zijn donkerblauw en oudroze. Deze frisse, klassieke en beetje eigenwijze kleurencombinatie is voor Theo-Bert de perfecte basis en is dan ook rijkelijk terug te zien. Kijk je mee?

Lees verder

zomeravonden in Positano

Palais x Romy Boomsma

Het Nederlandse interieurlabel Palais introduceert een tweede Positano outdoor collectie in samenwerking met Romy Boomsma. De collectie is een ode aan het gevoel, de kleuren en de prachtige zomeravonden in dit Italiaanse dorp.

Lees verder

Talkids

De kinderkamer van… Maartje Diepstraten

IN TALKIDS NEMEN WE EEN KIJKJE IN DE KINDERKAMER VAN BIJZONDERE, BEKENDE EN FABULOUS KIDS EN STELLEN WE DE MAMA EEN PAAR VRAGEN OVER HET MOEDERSCHAP. DEZE EDITIE DE KAMER VAN ELVIS – DE DOCHTER VAN MAARTJE DIEPSTRATEN.

Lees verder

Thuis bij

Jooh Huurman & Hans Pols van Rapture

Rapture Interior Luxury ademt luxe designmeubels voor uitgesproken interieurs. Rapture is opgericht door het topduo Jooh Huurman en Hans Pols, zij willen met hun interieurmerk inspireren tot fantastisch wonen én leven. ‘We houden van speelse en elegante interieurs, met een ruw randje. Onze collectie is ontworpen om elk huis te verrijken’, aldus het duo. Jooh en Hans ontwerpen en presenteren creatieve en bijzondere meubels. En voorzien, met ongekende passie voor het vakmanschap, inmiddels tientallen interieurontwerpers, architecten, hotels en winkels van opvallende en exclusieve designs. Okura Hotel en Hotel Twentyseven hebben ze bijvoorbeeld verfraaid met hun interieur. Met de nieuwe collectie in het verschiet, […]

Lees verder

Designer Laura Gonzalez

Print mania

De kleurrijke Franse designer Laura Gonzalez werd gevraagd om het kasteelhotel Saint James Paris geheel opnieuw in te richten. Het project was voor haar de grootste uitdaging tot nu toe, dus spannend was het wel. Gonzalez richtte voorheen al winkels in voor Cartier, L’Occitane en Louboutin, en privévertrekken en restauranthotspots zoals Manko, Noto en Sir Winston. We keken binnen in het gloednieuw gerenoveerde Saint James Paris en spraken de gevierde binnenhuisarchitecte over haar meest recente project. 

Lees verder

Cordelia's favourites

Through Cordelia’s beautiful eye

Cordelia de Castellane, Creative Director van Dior Maison en Dior Kids, bracht afgelopen herfst haar gloednieuwe Frans- en Engelstalige boek Life in a French Country House: Entertaining for All Seasons uit. Haar kleurrijke koffietafelboek geeft een inkijkje in haar familie en landhuis op een uur rijden van Parijs.

Lees verder