Interieur

News

x Rivièra Maison

Baby on the way! Anna Nooshin over haar perfecte kinderkamer

Het luxe interieurmerk Rivièra Maison lanceert hun allereerste co-collectie met Anna Nooshin. Deze combinatie van stijl en creativiteit levert een co-collectie op waarin de tijdloze elegantie van Rivièra Maison wordt gecombineerd met de unieke stijl van Anna Nooshin. De co-collectie bevat een flinke dosis organische vormen en natuurlijke kleuren. Wij vroegen Anna wat haar inspireerde tijdens het ontwerpen van deze collectie, wat ze belangrijk vindt in haar eigen interieur en in haar perfecte kinderkamer!

Lees verder

VROUWELIJKE KUNSTENAARS

De Kunstmeisjes en hun muzen

Hilma af Klint, Katsushika Ōi en Paula Modersohn-Becker: het zijn namen die je  – waarschijnlijk – in eerste instantie niet veel zeggen, maar ‘De Kunstmeisjes’, Mirjam Kooiman, Nathalie Maciesza en Renee Schuiten-Kniepstra, weten álles over deze vrouwelijke kunstenaars. Volgens hen hoeft kunst allesbehalve elitair en rete-ingewikkeld te zijn, op hun platformen delen ze dan ook op leuke, authentieke, en begrijpelijke wijze de verhalen achter kunstwerken en kunstenaars en tippen ze interessante tentoonstellingen. ‘Het is een poort naar verre en nabije landen, een tijdmachine, een inkijkje in de innerlijke wereld van kunstenaars, en een toegangsweg tot […]

Lees verder

in de relaxmodus

Binnenkijken in de Portugese droomvilla van Kae Sutherland

Een sprookjesachtig landschap, gekalkte muren in beige en wit, heerlijk geurend lavendel en het rustgevende geluid van de zee: welkom in Portugal. Hier mocht Westwing binnenkijken in het huis van succesvol onderneemster Kae Sutherland. Kijk je met ons mee? Haar stijl? Een mix van natuurlijke, lokale materialen en moderne vormen. Perfect om in de relaxmodus te komen. 

Lees verder

BARBIE DREAMHOUSE

Zo creëer jij jouw eigen Barbie interieur

Barbie maakt een comeback! De hele wereld kleurt op dit moment roze. Terugdenkend aan de tijd waarin we stiekem allemaal droomden van een leven in een Barbie dreamhouse, neemt Westwing je mee op reis door Barbie slaapkamers, keukens en woonkamers. Kijk je mee?

Lees verder

Dochter van Saartje Bakker

De Kinderkamer van Noëlla

In Talkids nemen we een kijkje in de kinderkamer van bijzondere, bekende en fabulous kids en stellen we de mama een paar vragen over het moederschap. Deze editie de kinderkamer van Noëlla, dochter van digital creator en sales & account manager Saartje Bakker.

Lees verder

50 tinten roze

Binnenkijken bij Barbie’s Dreamhouse

Over een kleine maand komt de nieuwe Barbie-film uit met Margot Robbie en Ryan Gosling. Ryan Gosling verschijnt als Ken in de film en zo vormt het duo een plastic fantastic koppel en wonen zij in een roze Barbie Dreamhouse. Speciaal voor Architectural Digest geeft Margot Robbie een tour op de set van de Barbie-film. Robbie laat alle details in het roze dromenland zien: van de inhoud van de koelkast tot de tinten roze die zijn gebruikt. Alles in Barbieland verwijst naar het originele speelgoed uit de jaren ’50 en ’60. ‘Het is niet praktisch, maar […]

Lees verder

Binnenkijker

Thuis bij Malene Birger

Waar Malene Birger zich ook vestigt, ze creëert een sfeer die moeiteloos zweeft tussen antieke weelde en strakke futuristische lijnen. Zo ook op het prachtige Mallorca, wat de Deense ontwerpster en kunstenares als haar thuis beschouwd. Persoonlijk en esthetisch is zij voortdurend in beweging en tegelijkertijd diep geworteld in artistieke nieuwsgierigheid, de vreugde van schoonheid en het vermogen om contrasten te omarmen.

Lees verder

Binnenkijken bij Milla Novo en Nigel Nowotarski

Wonen in een klooster anno nu

In het hart van het dorp Bennebroek staat het St. Lucia klooster uit 1896. In dat jaar bouwden de Soeurs du Sacré Coeur – de Zusters van het Heilig Hart – er een pensionaat. De Sacré Coeur was sinds 1801 in Frankrijk actief als opvoedster van meisjes uit de Franse katholieke burgerstand en groeide uit tot een orde met pensionaten tot vér buiten de landsgrenzen. Dus ook in Nederland. De zusters stichtten in 1920 in het klooster hun orde en vertrokken er weer in 2007. Tien jaar later werd het door een projectontwikkelaar omgetoverd tot […]

Lees verder

Binnenkijken bij Sisi Bolatini

Sisi Bolatini kun je kennen van haar content op Instagram en YouTube, de film Meskina waar ze in debuteerde en haar eigen Turban-lijn. Inmiddels is zij getrouwd met de liefde van haar leven, tevens de reden waarom ze naar New York is verhuisd. Hoe hebben zij de Ramadan doorgebracht in NYC en welk gerecht stond er het meest op het menu afgelopen maand en wint de Marokkaanse keuken het van de Indiaanse keuken? Westwing mocht een kijkje nemen in haar keuken én appartement  in New York. Kijk hier mee!

Lees verder

Wegdromen naar de zomer met Chanel

Binnenkijken in de nieuwe Chanel boetiek op Capri

Op 3 april heropende Chanel de seizoensboetiek op het pittoreske Italiaanse eiland Capri. De boetiek is minimalistisch ingericht met stralende witte kleuren en zwarte contrasterende accenten. De minerale stenen en met tweed beklede wanden geven de boetiek een warme sfeer. Bekijk hier deze lichte oase van rust en droomweg naar de zomer met Chanel!

Lees verder