Interieur

News

Tafeldekken á la Maud

Van de Côte d’Azur tot aan de Italiaanse kust

De vogels beginnen weer vrolijk te fluiten, de temperaturen lopen op en de dagen worden elke dag lichter: langzaam maar zeker maken we ons op voor een fleurige lente en warme zomer. Als er iemand is die ons alvast in zomerse sferen kan brengen, is het tablescaping queen Maud Sanders-Raaijmakers van de styling webshop Foodies in Heels wel! Met haar prachtig gedekte tafels fleurt ze menig huis en event op. ‘Aan tafel beleef je de mooiste gesprekken’, aldus Maud. ‘Als je de tafel mooi dekt voelen mensen zich welkom. Het is een boodschap die je […]

Lees verder

Thuis bij

Binnenkijken bij interieurstyliste Marlot Willems (Jolielot)

Interieurstyliste en mommy Marlot, beter bekend als Jolielot op Instagram, woont samen met haar vriend Patrick, zoon Archie en hond Louie in het pittoreske dorpje Nederhorst den Berg. Haar interieur? Klassiek en héél inspirerend. Westwing mocht een kijkje nemen. Kijk snel mee!

Lees verder

interieur eyecatcher

Dit interieur item van Rianne Meijer x Westwing wil je hebben

Rianne Meijer is content creator op Instagram en YouTube, dog mommy en natuurlijk dé vrouw achter de ‘Instagram-versus-Reality’-posts. Rianne woont in een prachtig huis in Amsterdam, wat ze samen met haar verloofde Roy helemaal naar eigen smaak heeft laten verbouwen. Eerder namen we al een kijkje in haar prachtige woning. Westwing sloeg de handen ineen met Rianne. Het resultaat? Een Westwing klassier, gestoken in een nieuw jasje! Scrol snel verder want dit item is een eyecatcher in je interieur!

Lees verder

Dit wil je hebben!

Dit interieur item van Noor de Groot x Westwing maakt jouw huis lenteklaar

Noor de Groot, A.K.A. Queen of Jetlags (en inmiddels queen of interior) vaart op intuïtie en dat brengt haar elke dag weer op nieuwe ideeën en successen. Noor is behalve een booming influencer – met ruim 700.00 volgers – ook eigenaresse van haar sieradenlijn Somewhere Someday en auteur. Westwing sloeg de handen ineen met dit multitalent. Het resultaat? Een Westwing klassier, gestoken in een nieuw jasje! Dit item wil je dit voorjaar in huis hebben!

Lees verder

Inspiratie van Content Creator Lily Tjon

De kinderkamer van Yuna Jade

IN TALKIDS NEMEN WE EEN KIJKJE IN DE KINDERKAMER VAN BIJZONDERE, BEKENDE EN FABULOUS KIDS EN STELLEN WE DE MAMA EEN PAAR VRAGEN OVER HET MOEDERSCHAP. DEZE EDITIE DE KAMER VAN DE KLEINE YUNA JADE – DOCHTER VAN LILY TJON. 

Lees verder

Hier doe je inspiratie op!

Tip: bezoek deze compleet verzorgde huisshow voor outdoor interieurinspiratie

Op 28 en 29 januari vindt de compleet verzorgde huisshow van Borek, Max&Luuk én YOI plaats in Oisterwijk. Om jou te voorzien van alle informatie over de nieuwe buitenmeubilaircollecties voor 2023. je wordt uitgenodigd om de spraakmakende collecties met eigen ogen te aanschouwen, in een informele en culinaire setting.

Lees verder

BEAT BLUE MONDAY

Breng kleur in huis met deze vrolijke items

Aankomende maandag is het Blue Monday, oftewel: de meest deprimerende dag van het jaar. Om de boel thuis een beetje op te vrolijken, hebben wij een aantal mooie, fleurige items verzameld. Want van kleur wordt iedereen blij toch? Van roze kussens, paarse kannen tot pastelkleurige opbergpotten. We adore happy colours.

Lees verder

Roos Reedijk tipt

Deze interieurtrends maken dit jaar hun opwachting

Januari is dé maand om de goede voornemens in werking te stellen. Een frisse wind door het dagelijkse leven! Tijd om die financiële doelen te behalen, sportieve beloftes waar te maken en je huis eindelijk te ordenen á la Marie Kondo. Tijd en zin om daarnaast ook de interieurstyling weer eens flink onder handen te nemen? Interieurstylist Roos Reedijk – onder andere bekend van Kopen Zonder Kijken – deelt graag vijf interieurtrends die dit jaar hun opwachting maken.

Lees verder

sleep tight

Vijf tips voor een rustgevende sfeer in de slaapkamer

Een goede nachtrust is onmisbaar. Niet alleen voor een goed humeur, maar voor je gezondheid in het algemeen. Een fijn ingerichte slaapkamer en een lekker dekbed spelen hierbij een grote rol. Maar hoe richt je jouw slaapkamer in op een rustgevende manier? In dit artikel vind je vijf tips voor het creëren van een serene sfeer in de slaapkamer.

Lees verder

Oogstrelende objecten

New! DECO by Westwing collection

Waar meubels de basis vormen van een huis, zorgt deco voor de absolute finishing touch in je interieur. Deze eerste grote deco-collectie van Westwing Collection bestaat uit diverse, oogstrelende objecten die elke ruimte unieker én interessanter maken. Mooie materialen als marmer en natuursteen, met allerlei verschillende vormen en texturen.

Lees verder