Interieur

News

Westwing binnenkijker

At the office in Den Haag bij Theo-Bert Pot

Een echte creatieve duizendpoot. Zo kun je verzamelaar, blogger, content creator, interieurstylist én -ontwerper Theo-Bert Pot wel noemen. Dé interieurguru van de lage landen heeft in zijn studio office in Den Haag een interieur waar je u tegen zegt. De stijl van de office studio is bijzonder stijlvol; historische elementen gaan gepaard met veel karakter en een enorm hoog plafond. Theo-Bert zijn favoriete kleuren zijn donkerblauw en oudroze. Deze frisse, klassieke en beetje eigenwijze kleurencombinatie is voor Theo-Bert de perfecte basis en is dan ook rijkelijk terug te zien. Kijk je mee?

Lees verder

zomeravonden in Positano

Palais x Romy Boomsma

Het Nederlandse interieurlabel Palais introduceert een tweede Positano outdoor collectie in samenwerking met Romy Boomsma. De collectie is een ode aan het gevoel, de kleuren en de prachtige zomeravonden in dit Italiaanse dorp.

Lees verder

Talkids

De kinderkamer van… Maartje Diepstraten

IN TALKIDS NEMEN WE EEN KIJKJE IN DE KINDERKAMER VAN BIJZONDERE, BEKENDE EN FABULOUS KIDS EN STELLEN WE DE MAMA EEN PAAR VRAGEN OVER HET MOEDERSCHAP. DEZE EDITIE DE KAMER VAN ELVIS – DE DOCHTER VAN MAARTJE DIEPSTRATEN.

Lees verder

Thuis bij

Jooh Huurman & Hans Pols van Rapture

Rapture Interior Luxury ademt luxe designmeubels voor uitgesproken interieurs. Rapture is opgericht door het topduo Jooh Huurman en Hans Pols, zij willen met hun interieurmerk inspireren tot fantastisch wonen én leven. ‘We houden van speelse en elegante interieurs, met een ruw randje. Onze collectie is ontworpen om elk huis te verrijken’, aldus het duo. Jooh en Hans ontwerpen en presenteren creatieve en bijzondere meubels. En voorzien, met ongekende passie voor het vakmanschap, inmiddels tientallen interieurontwerpers, architecten, hotels en winkels van opvallende en exclusieve designs. Okura Hotel en Hotel Twentyseven hebben ze bijvoorbeeld verfraaid met hun interieur. Met de nieuwe collectie in het verschiet, […]

Lees verder

Designer Laura Gonzalez

Print mania

De kleurrijke Franse designer Laura Gonzalez werd gevraagd om het kasteelhotel Saint James Paris geheel opnieuw in te richten. Het project was voor haar de grootste uitdaging tot nu toe, dus spannend was het wel. Gonzalez richtte voorheen al winkels in voor Cartier, L’Occitane en Louboutin, en privévertrekken en restauranthotspots zoals Manko, Noto en Sir Winston. We keken binnen in het gloednieuw gerenoveerde Saint James Paris en spraken de gevierde binnenhuisarchitecte over haar meest recente project. 

Lees verder

Cordelia's favourites

Through Cordelia’s beautiful eye

Cordelia de Castellane, Creative Director van Dior Maison en Dior Kids, bracht afgelopen herfst haar gloednieuwe Frans- en Engelstalige boek Life in a French Country House: Entertaining for All Seasons uit. Haar kleurrijke koffietafelboek geeft een inkijkje in haar familie en landhuis op een uur rijden van Parijs.

Lees verder

Meet the artist

Pablo Lücker

Pablo Lücker groeide op in een artistieke familie. Van kleins af aan was hij altijd al bezig met tekenen. Hij studeerde in 2008 af aan de prestigieuze Design Academy en heeft inmiddels van zijn passie zijn werk gemaakt. En met succes! Pablo timmert aardig aan de weg als contemporary artist, in Nederland én internationaal. Zijn signature? Zijn unieke ‘droomschrift’, waarmee hij verhalen vertelt in de vorm van kunst. Reden genoeg voor een tête-à-tête met de succesvolle kunstenaar.

Lees verder

Westwing

Thuis bij… Karina Vigier

Karina Vigier is een Franse influencer met een excentrieke stijl. Haar liefde voor layering en kleur is dan ook zeker terug te zien in haar outfits. Door haar leeftijd (52) en ervaring is ze niet de doorsnee influencer. Als hoofd van verschillende perstitels is Karina, dankzij het platform TikTok, een influencer geworden die haar originaliteit cultiveert. Aan het hoofd van drie tijdschriften in de wereld van kinder- en damesmode vond zij op haar 51e een nieuwe speelplaats, namelijk haarzelf. Vandaag de dag is ze een inspirerende vrouw met een kleurrijk en vrijgevochten karakter die slow […]

Lees verder

Geef je interieur een verfrissende make-over

Dé gordijn- en verlichtingstrends voor 2022

Kun jij ook niet wachten om je interieur aan een flinke metamorfose te onderwerpen? Kleine veranderingen maken al een groot verschil! Wij laten je gordijn- en verlichtingstrends zien voor 2022 om op eenvoudige manieren je interieur een verfrissende update te geven.

Lees verder

Talkids

De kinderkamer van… Kelly Spronk

In Talkids nemen we een kijkje in de kinderkamer van bijzondere, bekende en fabulous kids en stellen we de mama een paar vragen over het moederschap. Deze editie de kamer van Shem – de zoon van Kelly Spronk.

Lees verder