Interieur

News

Dutch Design

Interieurmerk Robuust Amsterdam goes international

Nederland is een succesvol interieurmerk rijker: Robuust Amsterdam. Het merk is opgericht in 2018 door industrieel ontwerpers en vrienden Job Althof en Niek Sanders. En: Robuust Amsterdam goes international. De duurzame insteek en Amsterdamse nuchterheid, gecombineerd met de nadruk op zowel ambacht als digitale innovatie én een lokaal maakproces, is nu ook een hit in het buitenland – van Italië tot Denemarken, Duitsland en Engeland.

Lees verder

Binnenkijken bij

Het nieuwe huis van Westwing-oprichter Delia Lachance

Delia Lachance – oprichter van het succesvolle interieurlabel Westwing – is vorig jaar met haar man, dochtertje Sky en hond Lola verhuisd naar Portugal. Natuurlijk hét moment om helemaal los te gaan met haar eigen interieur. Met als resultaat: een prachtig, modern en elegant huis. Bekijk hier de beelden van haar inspirerende, nieuwe huis.

Lees verder

Bloemenparadijs

Vakantie in eigen huis

Het is niet te ontkennen; we hebben allemaal de behoefte om onze koffers te pakken en erop uit te trekken voor een change of scenery. Misschien heb jij binnenkort al een tripje geboekt of moet je nog even wachten, maar die fijne vakantiesferen kun je ook alvast in huis halen met behulp van kleurrijke bloemen en planten. Met een paar tips breng je jouw droomvakantie gewoon naar je eigen huis.

Lees verder

Interieur

Binnenkijken bij Moderosa

Roos van Dorsten, vooral bekend onder de naam ‘Moderosa’ op Instagram, is content creator én staat aan het roer van haar eigen merk The Edit Studio. Twaalf jaar geleden begon Roos als blogger en langzaam is ze in het Instagramwereldje beland. Ze heeft van haar passie voor mode haar werk kunnen maken. En dat ze stijl heeft zien we ook terug in haar interieur. Benieuwd naar haar stijl? Wij geven je hier een kijkje in haar interieur.  

Lees verder

Music meets art

Schilderijlijst met wifi-speaker

Op zoek naar een unieke speaker, die ook prachtig staat in je interieur? IKEA en Sonos lanceren een nieuwe SYMFONISK wifi-speaker: een speaker in de vorm van een schilderij met verwisselbare panelen. Zo kan je genieten van hoge kwaliteit geluid én van een mooi kunstwerk dat past in je interieur.

Lees verder

Outside the box

Binnenkijken in het Brusselse herenhuis van Victoria-Maria Geyer

De van oorsprong Duitse Victoria-Maria richt huizen in voor klanten die graag een interieur willen dat er net even anders uitziet dan wat ze gewend zijn. Haar kantoor bevindt zich in Brussel, maar haar klanten bevinden zich naast Brussel in Parijs, Londen, Duitsland en Italië. De autodidact houdt van levendige kleuren, aparte prints en het combineren van uiteenlopende interieurstijlen. Afgelopen jaar ontwierp ze een deurgreeplijn voor The Invisible Collection, de jaren ervoor vonden er mooie samenwerkingen plaats met het stoffenmerk Pierre Frey en champagnehuis Boizel. Binnenkijken bij Victoria-Maria staat synoniem aan een shot vrolijkheid, lef […]

Lees verder

ART X FLOWERS

EEN UNIEK BLOEMENWALHALLA IN BELGIË

Heb jij een citytrip naar Antwerpen op de planning staan? Breng dan ook een bezoekje aan de prachtige bloemenwinkel Natuurlijk Bloembinders ’s Gravenwezel bij Schilde, dichtbij Antwerpen. Florist David Sels van Natuurlijk Bloembinders en kunstenares Julie Loeckx slaan de handen in elkaar voor een bijzondere samenwerking. Met als resultaat: unieke eye-catchers in de etalage van het bloemenwalhalla.

Lees verder

Thuis bij

Monique des Bouvrie

Een half jaar na het overlijden van legendarische designer Jan des Bouvrie staan we aan de witte poort van ‘Bergerac’, zijn villa, waar sinds de jaren tachtig natuurlijk ook zijn grote liefde Monique woont. Het huis herbergt een indrukwekkende historie, zit boordevol herinneringen en bijzondere kunst. Het sfeervolle huis maakt een pittoresk plaatje. Onderschat het echter niet. Dit huis verandert van villa in fort met één druk op de knop.

Lees verder

Interieur

Binnenkijken bij Emilie Sobels

Emilie Sobels is de oprichter van de female only co-working space Hashtag Workmode, ze schreef het boek Babe, you got this en The selfmade guide en organiseert ieder jaar een van de grootste femaly focused netwerkevents The Selfmade Summit. Het motiveren van vrouwen in hun carrièrepad vormt de rode draad in alles wat ze doet. Emilie is recent verhuisd en heeft een waanzinnig huis. Westwing heeft haar geholpen met het interieur, met als concept: thuiswerken hoeft niet alleen in een home office. Hier krijg je een kijkje in haar inspirerende interieur én lees je alles over […]

Lees verder

Summerproof

Maak je tuin zomerklaar

Na veel regenachtige dagen lijken de warmere dagen eindelijk te komen. De hoogste tijd om je tuin, balkon of dakterras zomerklaar te maken om daar heerlijk te genieten van de zon. Hoe lees je hier.

Lees verder