Interieur

News

Boekentip

Styling tips & tricks van Nicolicious 

Gerenommeerd creatief directeur van Rivièra Maison, Nico Tijsen, is verheugd de lancering aan te kondigen van zijn langverwachte boek Styling Tips & Tricks van Nicolicious. Dit prachtige boek is een ode aan Nico’s beste interieurstylingtips en laat zijn levenslange passie en creatieve expertise in home design zien.

Lees verder

Tripp Trapp Terracotta

Breng de natuur in huis

Stokke kondigt met trots de release van de iconische Tripp Trapp-stoel in een nieuwe kleur aan: Terracotta. Deze tint, geïnspireerd door de natuur, straalt warmte, stabiliteit en rustieke verfijning uit. De nieuwe kleur wordt geleverd met een bijpassende Tripp Trapp Baby Set en een Tripp Trapp Classic Cushion.

Lees verder

het zonnetje in huis

Haal met deze simpele stap de zomer in huis

Het ultieme zomergevoel ook thuis ervaren? Dat kan! Waan je op het strand en in de zon met de SUN oceanbox van Relaxound.

Lees verder

Atelier ND Interior

Zo zorg je voor eenheid in je interieur

VERBINDING TUSSEN VERSCHILLENDE RUIMTES KUN JE OP MEERDERE MANIEREN CREËREN. EEN GOED VOORBEELD DAARBIJ IS OM EENS ROND TE KIJKEN IN DE LOBBY VAN EEN HOTEL. DAAR ZIJN VAAK RECEPTIE, LOBBY EN SOMS NOG EEN RESTAURANT OF BAR MET ELKAAR VERBONDEN. DE INTERIEURSTYLIST HEEFT ER WAARSCHIJNLIJK VOOR GEKOZEN DE VERSCHILLENDE RUIMTES MET ELKAAR TE VERBINDEN DOOR HET GEBRUIK VAN MATERIALEN, ÉÉN INTERIEURSTIJL EN/ OF KLEUREN. DOOR BIJVOORBEELD MATERIAAL ALS MARMER EN HOUT TERUG TE LATEN KEREN IN ZOWEL WANDBEKLEDING ALS TAFELS, MUREN EN PLAFONDS IN DEZELFDE TINTEN TE SCHILDEREN EN TE KIEZEN VOOR GROTE ITEMS […]

Lees verder

TWEEDE THUIS

Binnenkijken bij Nina Warink

Hoe fijn is het om heel af en toe eens bij een ander binnen te kijken om inspiratie op te doen voor thuis? Talkies-covermodel Nina Warink en haar verloofde Kelvin Boerma wonen in Amsterdam, maar kochten onlangs een tweede stulpje in hartje Groningen. Rivièra Maison heeft geholpen bij de inrichting van het interieur, om van dit huis écht een thuis te maken.

Lees verder

LIKE A MOVIE

Een interieur à la Nancy Meyers? 3 stijltips!

Van The Parent Trap tot The Holiday: regisseur Nancy Meyers zorgt ervoor dat je als kijker in de interieurs wilt wonen. Ze weet er telkens een romantische parel van te maken. Hoe zorg je voor een gezonde dosis Nancy Meyers in je eigen woning?

Lees verder

MOEDERDAGCADEAU

Hebben! Deze statement vaas van Romy Boomsma

Met Moederdag in aantocht kondigt online bloemist bloomon een exclusieve samenwerking aan met lifestyle-influencer en ondernemer Romy Boomsma. De creaties van bloomon x Romy Boomsma bestaan uit onder andere een limited edition keramieken vaas en een bijpassend voorjaarsboeket.

Lees verder

VROUWEN IN DE VERF

Vrouwelijk talent op TEFAF Maastricht: dít waren de highlights

Met TEFAF heeft Maastricht een kunstbeurs van formaat in handen. Dat was tussen 9 en 14 maart geen uitzondering, toen beurzencentrum MECC de 37e editie mocht verwelkomen. Te midden van 700 jaar kunstgeschiedenis was de aandacht voor vrouwelijke kunstenaars er dit keer prominenter dan ooit. Een greep uit de markantste werken.

Lees verder

verbindende factor

Zo creëer je eenheid in je interieur

Verbinding tussen verschillende ruimtes kun je op meerdere manieren creëren. Een goed voorbeeld daarbij is om eens rond te kijken in de lobby van een hotel. Daar zijn vaak receptie, lobby en soms nog een restaurant of bar met elkaar verbonden. De interieurstylist heeft er waarschijnlijk voor gekozen de verschillende ruimtes met elkaar te verbinden door het gebruik van materialen, één interieurstijl en/of kleuren. Door bijvoorbeeld materiaal als marmer en hout terug te laten keren in zowel wandbekleding als tafels, muren en plafonds in dezelfde tinten te schilderen en te kiezen voor grote items die […]

Lees verder

Eye candy!

Binnenkijken in het gloednieuwe designhotel Le Grand Mazarin in Parijs

Onlangs opende er een flamboyant, opvallend vijfsterrenhotel in Le Marais, de oudste buurt van Parijs. Hotel Le Grand Mazarin breekt met alle conventies dankzij het maximalistische, zeer kleurrijke interieur en laid-back service. Aan het hoofd van het hotel staat de familie Pariente, een Parijse familie die al meerdere uniek ingerichte hotels bezit in Meribel, Saint-Tropez en in het Zuid-Franse dorp Crillon-le-Brave. Voor het meest recente project namen zij de Zweedse architect Martin Brudnizki in de arm. De in Londen en NYC gevestigde architect richtte al meerdere hotels en restaurants in, waaronder het mythische Eden Rock […]

Lees verder