Interieur

News

The Pro Edition

Christmas Tablescaping

De laatste weken van het jaar breken aan. Het wordt buiten steeds kouder en donkerder. Kerst is bij uitstek een mooie gelegenheid om uit te pakken en het leven wat glans te geven, of je dat nu samen of alleen doet. We spreken vier internationale pro’s die het hele jaar door al bezig zijn met de piek binnen hun beroepsveld: grote en rijkgevulde kersttafels stijlen voor de rich and famous, familie en vrienden. Van het harmonieuze kleurgebruik tot teddyberen op tafel en budgettips voor als het even wat minder mag: dit zijn hun feestelijke adviezen.

Lees verder

Binnenkijker

Thuis bij Mart Visser

Couturier Mart Visser heeft een indrukwekkende carrière op het gebied van mode; high-class couture én verschillende prêt-à-portercollecties. Begin ’90 jaren ontwierp hij zijn eerste couturecollectie ooit en nu vele jaren later is hij nog steeds een van de meest opmerkelijke fashiondesigners in Nederland en vér daarbuiten. En daarbij heeft hij al meer dan twintig jaar in Zuid-Frankrijk zijn zomerhuis in de Alpes-Maritimes, gelegen in de heuvels. Op steenworp afstand van het huis heeft hij in zijn tuin een klein schildersatelier waar hij, net als zijn atelier in Amsterdam, zijn vele kunstwerken en beelden maakt. Deze […]

Lees verder

Thuis bij

Binnenkijken bij Leandra Medine

Leandra is één van de allereerste bloggers en influencers en natuurlijk oprichtster van Man Repeller. Haar stijl is om door een ringetje te halen. Inmiddels is ze alweer een flinke tijd trotse mama en woont ze samen met haar gezin in New York. Westwing mocht een kijkje nemen in haar prachtige appartement in the Upper East Side.

Lees verder

Fris, rustig en comfortabel

Zo maak je jouw huis herfstklaar

Jotex nodigt je dit najaar uit om je thuis een plek te maken waar je je geest kunt verfrissen en ruimte creëert om je batterij op te laden. De Clean Slate (schone lei)-collectie is geïnspireerd op de Japanse filosofie ‘wabi-sabi’ en is creatief geïnterpreteerd door de Zweedse modestylist Marcus Söder

Lees verder

15 - 17 september

Must visit: Designroute GLUE

De derde editie van GLUE amsterdam connected by design staat voor de deur. Een prachtige driedaagse route door Amsterdam langs de mooiste ateliers, studio’s, interieurarchitecten, design galleries, meubelmakers, design merken, ontwerpers en HUB’s. Een echte must voor designlovers! Wat kom je onderweg tegen? We nemen je mee langs een selectie van de in totaal 125 deelnemers.

Lees verder

HOOG.design

Leefruimtes om van te houden

Steeds vaker nemen keukens zeer prominente plekken in de woning in. En terecht, want de keuken is de perfecte plek om samen met je gezin de dag door te nemen, om samen heerlijke gerechten te bereiden en om met vrienden en familie te proosten op het leven. En dus zien we heerlijke barkrukken aan de kookeilanden, comfortabele banken en riante eettafels terug in de keuken. Luxe apparatuur, sfeerverhogende verlichting en haardpartijen en persoonlijke, kleurrijke kunst maken het genietplaatje vervolgens compleet.

Lees verder

Micky Hoogendijk

Kracht en kwetsbaarheid ontmoeten elkaar

‘Lockdown made me do it’ is vaak het antwoord als je in 2022 aan iemand vraagt wat het duwtje was voor het inslaan van een nieuwe richting. De gedwongen rust heeft ons allemaal de ruimte gegeven om te reflecteren. Dit geldt zeker ook voor kunstenares Micky Hoogendijk, bekend van haar acteer- en fotografiewerk. Net neergestreken in haar verbouwde boerderij met atelier op het platteland van Brabant, meldde Covid inclusief lockdown zich aan. Ze was op zoek naar rust en kreeg meer rust dan ze ooit had kunnen bedenken…

Lees verder

Thuis bij

Binnenkijken bij Echte Gooische Moeder Bo Wilkes

Bo Wilkes woont in het prachtige Laren met man en drie kids. ‘Laren is de plek waar ik me thuis voel.’ Ze zijn sinds kort verhuisd en wonen in een echt familiehuis. De inrichting heeft Bo helemaal zelf gedaan. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel mee!

Lees verder

Talkids

De kinderkamer van… Maike Beunk

In Talkids nemen we een kijkje in de kinderkamer van bijzondere, bekende en fabulous kids en stellen we de mama een paar vragen over het moederschap. Deze editie de kamer van Pippa – de dochter van Maike Beunk.

Lees verder

Hart volgen. Roer om. Van die dingen.

GRACE SPIEGEL

‘Kunst is persoonlijk. Mensen mogen alles vinden van mijn werk. Tijdens mijn opleiding aan de Kunstacademie werd “mooi” als een vies woord gezien. Nou, niet voor mij. Ik vind het fijn als mensen mijn werk mooi vinden!’

Lees verder