2020-1 Party Cover

Party

News

powered by Desperados

elrow Home Sessions

Desperados is samen met elrow de elrow Home Sessions by Desperados gestart. Waarbij de favoriete dj’s van elrow een feestje gaan creëren in de woonkamers van alle fans. Einde middag is een livesessie en daar zullen er nog een aantal meer van komen!

Lees verder

Charms for Change

Pandora viert Internationale Vrouwendag met exclusief concert

Afgelopen weekend vierde Pandora Internationale Vrouwendag met een exclusief Charms for Change-concert in Londen. Tijdens de show werd het publiek verrast met optredens van Anne-Marie en Mahalia. De bijzondere avond werd gehost door presentatrice Maya Jama en model Halima Aden.

Lees verder

Nu geopend

Happyhappyjoyjoy: Aziatisch genieten op de Zuidas

Happyhappyjoyjoy opende onlangs haar deuren op de Zuidas. IQ Creative en Crowne Plaza Amsterdam-South hebben de handen ineengeslagen zodat er ook op de Zuidas te genieten valt van de welbekende happy-chaotische sfeer met de daarbij horende rijke Aziatische smaken. De vijfde locatie van het restaurant bevindt zich op het George Gershwinplein 1 en is gemakkelijk binnen vijf minuten te bereiken vanaf Station Zuid. De perfecte break tijdens (of na) een drukke werkdag, maar ook in het weekend zorgt Happyhappyjoyjoy Zuidas voor leven in de brouwerij. Met mooi weer is er een groot en zonnig terras […]

Lees verder
talkies eindejaarsborrel omslag

Talkies night

Talkies eindejaars­borrel!

Vrijdag 6 december proostten we samen met partners en contributors op een fantastisch 2019 en presenteerden we naast de laatste editie van het jaar óók de beoogde groei van het Talkies platform met uitbreiding in distributie en maar liefst twee(!) nieuwe online magazines per 31 januari. Hieronder de foto’s van deze intieme borrel en bijzonder geslaagde avond!

Lees verder
boatco viert opening met pop-up rooms

nieuwe hotspot in town

BOAT&CO viert opening met Pop-up rooms

Nieuwe kantoren, restaurants en andere initiatieven schieten uit de grond in de Amsterdamse Houthaven. Ook BOAT&CO opende onlangs haar deuren en dit wordt wel heel leuk gevierd: tijdens de BOAT&CO Pop-up Rooms stelt het hotel haar kamers beschikbaar voor lokale ondernemers die samen de stad een beetje mooier maken met hun fashion, kunst of eten. Van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 november nemen lokale ondernemers de kamers van BOAT&CO voor even over. In samenwerking met curator Yo-Kaw Pat transformeert het hotel vier dagen lang in één grote pop-up expositie/bioscoop/workshop/mini-restaurant en meer. BOAT&CO nodigt op […]

Lees verder
genieten van het kerstdiner doe je hier het best

dineren doe je hier

Genieten van het kerstdiner doe je hier het best

Zie je het niet zitten om tijdens de kerst voor je hele familie of al je vrienden een zes gangen diner te moeten voorzien? Laat je dan verwennen bij een van onze favo dining spots.

Lees verder
gelanceerd in rome nieuwe longines dolcevita collectie

Italian vibe

Gelanceerd in Rome: nieuwe Longines DolceVita collectie

Een droomachtige villa in het prachtige, zonnige Rome was afgelopen week het decor van de launch van de nieuwe Longines DolceVita collectie. Ter gelegenheid van dit hoogtepunt, nodigde Longines zijn Ambassador of Elegance Aishwarya Rai Bachchan uit om de nieuwe modellente presenteren en, heel bijzonder: om het twintigjarig jubileum (!) van hun trouwe samenwerking te vieren.

Lees verder
klaar voor de feestdagen met de shoeby x nicolette van dam mini-me collectie

mini me

Klaar voor de feestdagen met de Shoeby x Nicolette van Dam mini-me collectie

Twinnen aan het kerstdiner! December staat natuurlijk in het teken van feestjes en gezelligheid! Het huis hangt vol met sfeervolle lichtjes, op de radio klinkt All I want for Christmas is you en de tafel ligt vol met lekkers. Maar wat trekken we aan? En alsof dat niet al lastig genoeg is, na de kerst is het ook weer tijd voor New Years Eve! No worries, Nicolette en Shoeby got you covered!

Lees verder
the after party

de lekkerste crèmes

THE AFTER PARTY

December: time to drink champagne and dance on the table! Maar de combinatie van grauw winterlicht, eindejaarsvermoeidheid en een overload aan feestjes is niet erg voordelig voor je huid. Om fris en stralend het nieuwe jaar in te luiden, kan die dus wel een extra oppepper gebruiken. Trakteer je gezicht daarom op een after party en laat je huid weer stralen.

Lees verder

Moët Impérial

viert 150ste(!) anniversary

Afgelopen week vierde Moët & Chandon samen met pers, genodigden en hun ambassadeurs het 150-jarige bestaan van hun Moët Impérial Brut champagne. Het evenement vond plaats in de Wintertuin van het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. De ruimte werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een waar schouwtoneel met vorstelijke allure. Hier werd de avond gevuld met onvergetelijke momenten, Franse sommeliers die de champagnetorens inschenken en een Keizerlijk champagnediner verzorgd door Drie-Michelinsterren-chefs Yannick Alléno en Jacob Jan Boerma, samen met Randy Karman chef de Cuisine van The White Room. Talkies was erbij!

Lees verder