2020-1 Party Cover

Party

News

Zomers

Mid summer event

Zondag 19 juli vond het Mid Summer Event by Geesje plaats in Twente. Een verassende combinatie tussen kunst, curiosa, fashionshows én zelfs luxe accessoires voor honden. Onder het genot van lekkere drankjes en hapjes genoten gasten van een heerlijk zonnige middag! Bekijk hier de foto’s van het event!

Lees verder

Pride 2020

The Entourage Group viert Pride

Dit jaar wordt er voor het eerst in jaren geen Pride en Canal Parade georganiseerd in Amsterdam. Geen parade op de Amsterdamse grachten en geen overvolle straten met mensen die de gelijkheid en de liefde vieren. Om toch de regenboogvlaggen te laten wapperen is The Entourage Group all out gegaan met de leukste ideeën. Hier een lijstje met hun leukste tips. Happy Pride!

Lees verder

Online festival

Amsterdam Open Air

Het populaire festival Amsterdam Open Air (AOA) zou deze zomer haar tienjarig jubileum vieren, maar helaas is dat door de huidige situatie niet mogelijk. AOA wil het weekend van 6 juni niet zomaar voorbij laten gaan en organiseert een heuse online festival experience: Amsterdam ON Air! Festivalliefhebbers kunnen a.s. zaterdag genieten van het festivalgevoel in huis en dansen op de muziek van o.a. Sunnery James & Ryan Marciano en de Sluwe Vos. Haal de festivalvibes dit weekend in huis en let’s party!

Lees verder

No Art Hotel

Het eerste festival in de 1,5 metersamenleving

De Amsterdamse organisatie No Art organiseert in samenwerking met A’DAM Toren en Sir Adam het allereerste festival in de nieuwe anderhalvemetersamenleving. 120 bezoekers worden tijdens het festival verrast met verschillende activiteiten en locaties in de A’DAM Toren en in de hotelkamers van Sir Adam. Uiteraard wordt gedurende het hele event rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.

Lees verder

Talkies-chef Mounir Toub over

het Suikerfeest

Na een periode van vasten, de maand ramadan, volgt het Suikerfeest, ook wel het Kleine Feest genoemd. Het is net als het Offerfeest een belangrijke feestdag voor moslims. Een Q&A met Talkies-chef Mounir Toub over hoe hij deze traditie dit jaar gaat vieren.

Lees verder

10x

Tips om Bevrijdingsdag toch te vieren

Dit jaar vieren we alweer 75 jaar vrijheid in Nederland. Hoewel we het vanwege het coronavirus helaas thuis moeten vieren, is het wél heel belangrijk om stil te staan bij dit bijzondere moment. Wij delen 10 tips om thuis onze oh zo kostbare vrijheid te vieren!

Lees verder

Eventplanner voor de crème de la crème

Een kijkje in het bedrijf Another A Story

De van oorsprong Belgische Aline Vandecasteele heeft een bedrijf dat events voor grote luxemerken zoals Laura Mercier en Dior organiseert. Elke partij heeft een verschillend thema en de locaties zijn erg uiteenlopend. Zo organiseerde ze events in Courchevel, Los Angeles, IJsland en Miami. Over elk detail is door Aline en haar team nagedacht en het gaat zelfs zo ver dat meubelstukken speciaal worden ontworpen en op maat worden gemaakt. Haar klanten zijn high demanding en niets wordt aan het toeval overgelaten. Talkies sprak de jonge onderneemster vanuit haar woon- en werkplaats Londen over haar business en […]

Lees verder

Mooi initiatief

Club Atelier helpt met creatieve ideeën

Club Atelier komt met een heel bijzonder initiatief! In samenwerking met presentatrice Geraldine Kemper en andere partners komen ze met creatieve ideeën om een bijdrage te leveren in deze bizarre tijden. Ze helpen door live muziek- en concertstreaming, een online talkshow, online productveiling, drive-in-bios en voedselpakketten aan te bieden. Recreatief én voor mensen die juist nu hulp nodig hebben.

Lees verder

Must see

Davina Michelle geeft live huiskamerconcert

Even klaar met Netflix of je favo serie? Goed nieuws! Vanavond om 20:00 uur geeft zangeres Davina Michelle een live huiskamerconcert én live Q&A via het Instagramaccount van Buddha to Buddha. Deze tijden van social distancing vragen om wat extra beleving en met dit virtuele concert wil het sieradenmerk mensen toch een beetje met elkaar verbinden.

Lees verder

Music for Hope

Andrea Bocelli geeft live paasconcert

Wereldberoemde tenor Andrea Bocelli geeft paaszondag 12 april een bijzonder liveconcert vanuit de Dom in Milaan, uiteraard zonder publiek. Zijn concert Music for Hope is vanaf 19:00 uur live te volgen via zijn YouTubekanaal. Een unieke kans om te genieten van Andrea Bocelli’s zangkunsten.

Lees verder