2020-1 Party Cover

Party

News

BEFORE SUMMER ENDS

Deze festivals wil je dit seizoen nog bezoeken

Nu het einde van de zomer bijna in zicht is, is het tijd om de laatste festivals mee te pakken. Hoe weet je als fervent festivalganger nou precies waar je wanneer moet zijn deze laatste augustus- en septemberdagen? Bekijk hier waar je moet zijn voor de tofste feestjes en sluit de zomer goed af!

Lees verder

Paardensport op zijn allerbest

Bezoek de Longines Global Champions Tour of Valkenswaard van 18 t/m 20 augustus

Het prachtige terrein van de Longines Tops International Arena is momenteel volop in beweging.  Na een spectaculaire kick-off met talloze wedstrijden op hoog niveau, vindt in het derde weekend van augustus de prestigieuze Longines Global Champions Tour of Valkenswaard plaats. In het Europees epicentrum van de paardensport zie je op 18, 19 en 20 augustus hoe de beste internationale springpaarden en springruiters om felbegeerde titels strijden, terwijl je je met volle teugen onderdompelt in de wereld van de springsport.

Lees verder

Celebrate pride!

7x hier wil je zijn tijdens Pride in Amsterdam

Vanaf 31 juli dompelt Pride Amsterdam de stad weer in regenboogkleuren, met als hoogtepunt de jaarlijkse Canal Parade over de historische grachten. Wij tippen zeven feesten en evenementen tijdens deze manifestatie voor vrijheid!

Lees verder

foto's

Talkies Terras Award 2023

Dé aftrap van de zomer is natuurlijk met de launch van de Talkies Terras Special op ons feestelijke event en uitreiking van de Talkies Terras Award! Dit jaar gaat de award naar The Harbour Club Amsterdam Oost! Met het terras aan het water, een verrassende menukaart en indrukwekkende (ruim) tweeduizend vierkantemeter restaurant en entertainment ruimte is The Harbour Club Amsterdam Oost favoriet! Hier lanceerden we dan ook de Talkies Terras Special onder het genot van heerlijke cocktails en de lekkerste hapjes. Bekijk hier de eerste foto’s & stay tuned for more!

Lees verder

De actrice brengt een mooie boodschap

Oscars 2023: Michelle Yeoh wint als eerste actrice van Aziatische komaf Oscar

De Oscars, de meest prestigieuze filmprijzen ter wereld, zijn gisteren voor de 95e(!) keer uitgereikt. Hoofdrolspeelster Michelle Yeoh wint als eerste actrice met Aziatische komaf een Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol. De 60-jarige filmster zet zich al jaren in tegen leeftijdsdiscriminatie en obstakels waar je als Aziatische acteur mee moet dealen in Hollywood. En geeft tijdens haar speech een mooie boodschap.

Lees verder

Westfield Mall of the Netherlands

Christmas starts here met Kriss Kross Amsterdam

Westfield Mall of the Netherlands organiseert elk jaar in november als startschot van het feestseizoen een groot event met een unieke entertainmentshow. Dit jaar wordt het op donderdag 17 november weer een groot spektakel. Speciaal voor deze avond treedt Kris Kross Amsterdam op samen met Zoe Tauran en spelen zij onder andere hun laatste hit Adrenaline.

Lees verder

LET'S PARTY

De leukste adressen voor een party met je collega’s

Party season has started! We mogen er dit jaar tijdens de feestdagen weer tegenaan en daar horen natuurlijk ook bedrijfsfeesten bij. De horeca is er in ieder geval klaar voor, hier een paar fijne adressen voor een onvergetelijk feest met je collega’s.

Lees verder

Enjoy the party

Op een rij: hier moet je zijn tijdens ADE

Deze woensdag is het weer zo ver en begint het het grootste muziekfestival gericht op elektronische muziek, het Amsterdam Dance Event (ADE). Misschien heb je al een kaartje weten te bemachtigen voor je favoriete feestje of heb je nog inspiratie nodig voor een avondje partyen. Wij delen de vetste activiteiten en feesten tijdens ADE.

Lees verder

Launch September issue

Aftermovie Talkies Lifestyle Lunch 2022

Wat hebben we weer een heerlijke editie gehad van de Talkies Lifestyle Lunch. Op 1 september lanceerden we het Talkies September Issue bij restaurant Simply Fish in Amsterdam. In bijzijn van een selecte groep invloedrijke vrouwen trapte editor in chief Kristina Bozilovic het nieuwe seizoen af met haar lifestyle updates en presenteerde ze de nieuwe editie met power vrouw Olcay Gulsen als covermodel.

Lees verder

Foto's

Talkies Lifestyle Lunch

Gister vond onze jaarlijkse en befaamde lunch plaats: de Talkies Lifestyle Lunch waar we ons nieuwe september issue lanceerden in het bijzijn van maarliefst zestig inspirerende en sterke vrouwen. Elk jaar is het weer een feest om met partners als Sensai, Schaap en Citroen, Pomellato, BMW en illy samen te werken. Bekijk hier alle foto’s van de Talkies Lifestyle Lunch!

Lees verder