2020-1 Party Cover

Party

News

Amsterdam

Koningsdagtips

Ga je vol op in het feestgedruis, of doe je het liever rustiger aan? Keuzestress? We’re here to help! Hieronder onze tips voor een waanzinnige Koningsdag in Amsterdam.

Lees verder

catchy popsongs & korte broekjes

Avondje uit? Reis terug in de tijd met WHAMANIA!

Het is alweer veertig jaar geleden dat WHAM hun eerste album uitbracht. Hoogste tijd om dit samen met vrienden en familie te kunnen herbeleven. Stap samen met hun in een tijdmachine en reis terug naar de tijd van WHAM’s catchy popsongs, korte broekjes en getoupeerde hairdo’s want met WHAMANIA! staan ‘George Michael en Andrew Ridgeley’ weer in stijl en volle glorie op het podium, inclusief twaalfkoppige band, blazers en natuurlijk ‘Pepsi & Shirlie’.

Lees verder

HAPPY NEW YEAR

Hip & happening: vier toffe NYE parties in Amsterdam

In de laatste maand van het jaar staan er genoeg feesten en gezellige borrels op de agenda. Van Sinterklaas, eindejaarsborrels, de kerstdagen tot aan oud en nieuw. En waar jij in Amsterdam tijdens oudejaarsavond goed kan proosten op het nieuwe jaar met een glas champagne in de hand, vuurwerk kan bewonderen en tot in de vroege uurtjes kan feesten, tippen we je graag in onderstaande tekst. Happy new year!

Lees verder

Talkies Tipt

Christmas starts here met Emma Heesters

Westfield Mall of the Netherlands organiseert elk jaar in november als startschot van het feestseizoen een groots en gratis event met een unieke entertainmentshow. Dit jaar wordt het op donderdag 16 november weer een groot spektakel. Speciaal voor deze avond treedt Emma Heesters op en speelt zij natuurlijk haar grote hits in een leuke mix met de welbekende kerstnummers. Speciaal voor de Westfield clubmembers worden er binnenkort 1.000 gratis tickets vrijgegeven om het exclusieve optreden van Emma Heesters live mee te maken op Central Plaza, midden in de mall!

Lees verder

cause there ain't no party like a Christmas office party!

Hier vier jij dit jaar jouw Christmas Office Party

Ben je nog hard op zoek naar een locatie om samen met jouw collega’s het festive season te openen en vast gedag te zeggen tegen 2023? Hieronder een lijstje met de perfecte locaties in ons geliefde Amsterdam, cause there ain’t no party like a Christmas office party!

Lees verder

BEFORE SUMMER ENDS

Deze festivals wil je dit seizoen nog bezoeken

Nu het einde van de zomer bijna in zicht is, is het tijd om de laatste festivals mee te pakken. Hoe weet je als fervent festivalganger nou precies waar je wanneer moet zijn deze laatste augustus- en septemberdagen? Bekijk hier waar je moet zijn voor de tofste feestjes en sluit de zomer goed af!

Lees verder

Paardensport op zijn allerbest

Bezoek de Longines Global Champions Tour of Valkenswaard van 18 t/m 20 augustus

Het prachtige terrein van de Longines Tops International Arena is momenteel volop in beweging.  Na een spectaculaire kick-off met talloze wedstrijden op hoog niveau, vindt in het derde weekend van augustus de prestigieuze Longines Global Champions Tour of Valkenswaard plaats. In het Europees epicentrum van de paardensport zie je op 18, 19 en 20 augustus hoe de beste internationale springpaarden en springruiters om felbegeerde titels strijden, terwijl je je met volle teugen onderdompelt in de wereld van de springsport.

Lees verder

Celebrate pride!

7x hier wil je zijn tijdens Pride in Amsterdam

Vanaf 31 juli dompelt Pride Amsterdam de stad weer in regenboogkleuren, met als hoogtepunt de jaarlijkse Canal Parade over de historische grachten. Wij tippen zeven feesten en evenementen tijdens deze manifestatie voor vrijheid!

Lees verder

foto's

Talkies Terras Award 2023

Dé aftrap van de zomer is natuurlijk met de launch van de Talkies Terras Special op ons feestelijke event en uitreiking van de Talkies Terras Award! Dit jaar gaat de award naar The Harbour Club Amsterdam Oost! Met het terras aan het water, een verrassende menukaart en indrukwekkende (ruim) tweeduizend vierkantemeter restaurant en entertainment ruimte is The Harbour Club Amsterdam Oost favoriet! Hier lanceerden we dan ook de Talkies Terras Special onder het genot van heerlijke cocktails en de lekkerste hapjes. Bekijk hier de eerste foto’s & stay tuned for more!

Lees verder

De actrice brengt een mooie boodschap

Oscars 2023: Michelle Yeoh wint als eerste actrice van Aziatische komaf Oscar

De Oscars, de meest prestigieuze filmprijzen ter wereld, zijn gisteren voor de 95e(!) keer uitgereikt. Hoofdrolspeelster Michelle Yeoh wint als eerste actrice met Aziatische komaf een Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol. De 60-jarige filmster zet zich al jaren in tegen leeftijdsdiscriminatie en obstakels waar je als Aziatische acteur mee moet dealen in Hollywood. En geeft tijdens haar speech een mooie boodschap.

Lees verder