2020-1 Party Cover

Party

News

De actrice brengt een mooie boodschap

Oscars 2023: Michelle Yeoh wint als eerste actrice van Aziatische komaf Oscar

De Oscars, de meest prestigieuze filmprijzen ter wereld, zijn gisteren voor de 95e(!) keer uitgereikt. Hoofdrolspeelster Michelle Yeoh wint als eerste actrice met Aziatische komaf een Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol. De 60-jarige filmster zet zich al jaren in tegen leeftijdsdiscriminatie en obstakels waar je als Aziatische acteur mee moet dealen in Hollywood. En geeft tijdens haar speech een mooie boodschap.

Lees verder

Westfield Mall of the Netherlands

Christmas starts here met Kriss Kross Amsterdam

Westfield Mall of the Netherlands organiseert elk jaar in november als startschot van het feestseizoen een groot event met een unieke entertainmentshow. Dit jaar wordt het op donderdag 17 november weer een groot spektakel. Speciaal voor deze avond treedt Kris Kross Amsterdam op samen met Zoe Tauran en spelen zij onder andere hun laatste hit Adrenaline.

Lees verder

LET'S PARTY

De leukste adressen voor een party met je collega’s

Party season has started! We mogen er dit jaar tijdens de feestdagen weer tegenaan en daar horen natuurlijk ook bedrijfsfeesten bij. De horeca is er in ieder geval klaar voor, hier een paar fijne adressen voor een onvergetelijk feest met je collega’s.

Lees verder

Enjoy the party

Op een rij: hier moet je zijn tijdens ADE

Deze woensdag is het weer zo ver en begint het het grootste muziekfestival gericht op elektronische muziek, het Amsterdam Dance Event (ADE). Misschien heb je al een kaartje weten te bemachtigen voor je favoriete feestje of heb je nog inspiratie nodig voor een avondje partyen. Wij delen de vetste activiteiten en feesten tijdens ADE.

Lees verder

Launch September issue

Aftermovie Talkies Lifestyle Lunch 2022

Wat hebben we weer een heerlijke editie gehad van de Talkies Lifestyle Lunch. Op 1 september lanceerden we het Talkies September Issue bij restaurant Simply Fish in Amsterdam. In bijzijn van een selecte groep invloedrijke vrouwen trapte editor in chief Kristina Bozilovic het nieuwe seizoen af met haar lifestyle updates en presenteerde ze de nieuwe editie met power vrouw Olcay Gulsen als covermodel.

Lees verder

Foto's

Talkies Lifestyle Lunch

Gister vond onze jaarlijkse en befaamde lunch plaats: de Talkies Lifestyle Lunch waar we ons nieuwe september issue lanceerden in het bijzijn van maarliefst zestig inspirerende en sterke vrouwen. Elk jaar is het weer een feest om met partners als Sensai, Schaap en Citroen, Pomellato, BMW en illy samen te werken. Bekijk hier alle foto’s van de Talkies Lifestyle Lunch!

Lees verder

Spectaculaire show

Dé grote finale van Miss Nederland 2022 in zicht

Op zondagavond 4 september a.s. wordt dé verkiezing voor de leukste baan van Nederland gehouden tijdens de grote finaleshow van Miss Nederland 2022 in Studio 21 te Hilversum.

Lees verder

Secret Project Festival

keert terug naar ADE

Secret Project Festival maakte vorig jaar haar Europese debuut tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) voor maar liefst 20.000 bezoekers tijdens een uitverkochte editie. Organisatoren Insomniac en ALDA kondigen vandaag een nieuwe ADE-editie aan. Op zaterdag 22 oktober 2022 zal het Amerikaanse Secret Project Festival opnieuw neerstrijken op het Hembrugterrein in Zaandam. Met op de line-up technolegendes als Marco Carola en Sven Väth, maar ook dé nieuwe generatie pioniers als Michael Bibi,  HAAi en Patrick Topping.

Lees verder

Amsterdam Diner

Humberto Tan ontvangt de Amsterdam Dinner Award

Op zaterdag 25 juni tijdens het Amsterdam Diner genoten ruim 1100 genodigden van een spectaculaire avond. Dat was een record aantal in de dertigjarige geschiedenis van het grootste gala van Nederland. Onder hen veel bekenden uit de kunst-, media- en zakenwereld en prominente politici. De dertigste editie van het Amsterdam Diner heeft 1,27 miljoen euro opgehaald. De opbrengst gaat dit jaar onder andere naar het Noodfonds Oekraïne, Nederlands toponderzoek naar de genezing van hiv en het opsporen van hiv bij baby’s en jonge kinderen in Kenia.

Lees verder

After movie

Talkies Terras Award 2022

Op 2 juni 2022 werd de feestelijke uitreiking van de Talkies Terras Award gevierd in het vernieuwde Pulitzer Garden Amsterdam. In deze prachtige tuin van het Pulitzer Hotel werd een middag lang genoten van zon, drankjes, hapjes en een spetterend optreden van Edsilia Rombley. De nieuwste editie van het magazine werd ingeluid en ligt nú in de winkel, inclusief de jaarlijkse, uitgebreide Terras Guide met de beste tips en tricks voor de zomer.

Lees verder