2020-1 Party Cover

Party

News

No Art Hotel

Het eerste festival in de anderhalvemetersamenleving

De Amsterdamse organisatie No Art organiseert in samenwerking met A’DAM Toren en Sir Adam het allereerste festival in de nieuwe anderhalvemetersamenleving. 120 bezoekers worden tijdens het festival verrast met verschillende activiteiten en locaties in de A’DAM Toren en in de hotelkamers van Sir Adam. Uiteraard wordt gedurende het hele event rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.

Lees verder

Talkies-chef Mounir Toub over

het Suikerfeest

Na een periode van vasten, de maand ramadan, volgt het Suikerfeest, ook wel het Kleine Feest genoemd. Het is net als het Offerfeest een belangrijke feestdag voor moslims. Een Q&A met Talkies-chef Mounir Toub over hoe hij deze traditie dit jaar gaat vieren.

Lees verder

10x

Tips om Bevrijdingsdag toch te vieren

Dit jaar vieren we alweer 75 jaar vrijheid in Nederland. Hoewel we het vanwege het coronavirus helaas thuis moeten vieren, is het wél heel belangrijk om stil te staan bij dit bijzondere moment. Wij delen 10 tips om thuis onze oh zo kostbare vrijheid te vieren!

Lees verder

Eventplanner voor de crème de la crème

Een kijkje in het bedrijf Another A Story

De van oorsprong Belgische Aline Vandecasteele heeft een bedrijf dat events voor grote luxemerken zoals Laura Mercier en Dior organiseert. Elke partij heeft een verschillend thema en de locaties zijn erg uiteenlopend. Zo organiseerde ze events in Courchevel, Los Angeles, IJsland en Miami. Over elk detail is door Aline en haar team nagedacht en het gaat zelfs zo ver dat meubelstukken speciaal worden ontworpen en op maat worden gemaakt. Haar klanten zijn high demanding en niets wordt aan het toeval overgelaten. Talkies sprak de jonge onderneemster vanuit haar woon- en werkplaats Londen over haar business en […]

Lees verder

Mooi initiatief

Club Atelier helpt met creatieve ideeën

Club Atelier komt met een heel bijzonder initiatief! In samenwerking met presentatrice Geraldine Kemper en andere partners komen ze met creatieve ideeën om een bijdrage te leveren in deze bizarre tijden. Ze helpen door live muziek- en concertstreaming, een online talkshow, online productveiling, drive-in-bios en voedselpakketten aan te bieden. Recreatief én voor mensen die juist nu hulp nodig hebben.

Lees verder

Must see

Davina Michelle geeft live huiskamerconcert

Even klaar met Netflix of je favo serie? Goed nieuws! Vanavond om 20:00 uur geeft zangeres Davina Michelle een live huiskamerconcert én live Q&A via het Instagramaccount van Buddha to Buddha. Deze tijden van social distancing vragen om wat extra beleving en met dit virtuele concert wil het sieradenmerk mensen toch een beetje met elkaar verbinden.

Lees verder

Music for Hope

Andrea Bocelli geeft live paasconcert

Wereldberoemde tenor Andrea Bocelli geeft paaszondag 12 april een bijzonder liveconcert vanuit de Dom in Milaan, uiteraard zonder publiek. Zijn concert Music for Hope is vanaf 19:00 uur live te volgen via zijn YouTubekanaal. Een unieke kans om te genieten van Andrea Bocelli’s zangkunsten.

Lees verder

DIGITAL DGTL

’s Werelds grootste online festival

Het paasweekend staat normaliter voor veel festivalliefhebbers in het teken van DGTL. Het festival zou op 11 en 12 april geschiedenis gaan schrijven met een circulair georganiseerd festival, wat helaas door het coronavirus niet door kan gaan. Het zit niet in het DNA van DGTL om bij de pakken neer te gaan zitten. DGTL-lovers kunnen dit paasweekend tóch in de in festivalstemming komen. DGTL organiseert ’s werelds grootste online festival: DIGITAL DGTL. Let’s dance!

Lees verder

powered by Desperados

elrow Home Sessions

Desperados is samen met elrow de elrow Home Sessions by Desperados gestart. Waarbij de favoriete dj’s van elrow een feestje gaan creëren in de woonkamers van alle fans. Einde middag is een livesessie en daar zullen er nog een aantal meer van komen!

Lees verder

Charms for Change

Pandora viert Internationale Vrouwendag met exclusief concert

Afgelopen weekend vierde Pandora Internationale Vrouwendag met een exclusief Charms for Change-concert in Londen. Tijdens de show werd het publiek verrast met optredens van Anne-Marie en Mahalia. De bijzondere avond werd gehost door presentatrice Maya Jama en model Halima Aden.

Lees verder