2020-1 Party Cover

Party

News

Launch September issue

Aftermovie Talkies Lifestyle Lunch 2021

OP 2 SEPTEMBER LANCEERDEN WE DE TALKIES SEPTEMBER ISSUE BIJ THE HARBOUR CLUB VINKEVEEN. IN BIJZIJN VAN EEN SELECTE GROEP INVLOEDRIJKE VROUWEN TRAPTE EDITOR IN CHIEF KRISTINA BOZILOVIC HET NIEUWE SEIZOEN AF MET HAAR LIFESTYLE-UPDATES ÉN PRESENTEERDE ZE DE NIEUWE EDITIE MET THE ONE AND ONLY ELLEMIEKE VERMOLEN ALS COVERMODEL. OOK GAF MAARTJE A.K.A. MASTER IN HAPPINESS DE VROUWEN EEN MINI-MASTERCLASS IN GELUK. WÁT HEBBEN WE GENOTEN EN WAT ZIJN WE TROTS! BEKIJK HIER DE AFTER MOVIE VAN HET WAANZINNIGE EVENT.

Lees verder

TALKIES SEPTEMBER ISSUE

FOTO’S: TALKIES LIFESTYLE LUNCH 2021

Op gepaste wijze lanceerden we op donderdag 2 september de Talkies September Issue bij The Harbour Club Vinkeveen, in bijzijn van een selecte groep invloedrijke vrouwen. Editor in Chief Kristina Bozilovic trapte het nieuwe seizoen af met haar lifestyle-updates én de nieuwe editie met the one and only Ellemieke Vermolen als covermodel. Ook gaf Maartje a.k.a. Master in Happiness de vrouwen een mini-masterclass in geluk. Wát hebben we genoten en wat zijn we trots! Bekijk hier de foto’s van het waanzinnige event.

Lees verder

After movie

Talkies Terras Borrel

Tijdens een intieme setting vierden we het succes van de huidige Talkies Terraseditie met de exclusieve cover van Monique Westenberg. Een geslaagde, zonnige middag in Amsterdam, check hier de after movie!

Lees verder

Strandzuid

Talkies Terras Borrel

Tijdens een intieme setting vierden we het succes van de huidige Talkies Terraseditie met de exclusieve cover van Monique Westenberg. Een geslaagde, zonnige middag in Amsterdam!

Lees verder

NYE

Zo vier jij NYE coronaproof én helemaal in stijl

Het wordt een ander soort oudejaarsavond dan normaal, maar op het nieuwe jaar moet natuurlijk wel geproost worden. Uiteraard in intieme kring en volgens de RIVM-richtlijnen. Om er toch een beetje een feestje van te maken is het extra leuk om enorm uit te pakken met glitter, glamour en champagne. Wij delen hier een paar tips & tricks voor een coronaproof NYE. 

Lees verder

Tomorrowland 31.12.2020

Een uniek digitaal festival op Oudejaarsavond

Tomorrowland organiseert op 31 december 2020 een magisch festival om het einde van dit uitzonderlijke jaar te vieren en af te tellen naar het begin van 2021. Dit unieke digitale festival ‘Tomorrowland 31.12.2020’ start om 20:00 uur lokale tijd in alle 27 tijdzones in de wereld en geeft mensen over de hele wereld – van Fiji tot Hawaï, en van Tokio tot Santiago – de kans om dit jaar met een knal af te sluiten.

Lees verder

Dutch Dance Quiz

Een ode aan de Nederlandse dancescene

Dit jaar zou eigenlijk het 25e jubileum zijn van ADE, wat nu helaas niet groots gevierd kan worden. In een tijd dat de dance stilstaat is het extra mooi om stil te staan bij de rijke dancegeschiedenis van Nederland. Hoe? Met de Dutch Dance Quiz! Een interactieve (online) quiz die een ode brengt aan meer dan dertig jaar dance in ons land.

Lees verder

Wedding vibes

De droombruiloft van Sylvie

Afgelopen weekend was het eindelijk zo ver: Sylvie Meis stapte in het huwelijksbootje met haar geliefde Niclas Castello. Het verliefde koppel trouwde in het Italiaanse Florence, in de sprookjesachtige Villa Cora. Een toplocatie voor Sylvie’s droomhuwelijk!

Lees verder

UNXPCTD

Hét pop-up podium in de Westergas

Door de coronacrisis zijn festivals uitgesteld en zijn kunstpodia dicht, waardoor een groot aantal creatieven weinig tot geen werk heeft. Daarom biedt UNXPCTD hen een maand lang een podium tijdens hun pop-up-podium in de Zuiveringshal West van de Westergas. Vanaf 3 september kunnen bezoekers hier terecht voor een (alcoholvrije) borrel, foodtrucks én dagelijks wisselende performances, acts en workshops!

Lees verder

Let's party

Burning Man’s eerste virtuele editie

Goed nieuws voor alle party lovers die hun geliefde feestjes missen. Op 4 september draait de Nederlandse dj en producer Eelke Kleijn een negen uur durende set voor de online editie van ‘Burning Man: Multiverse’, in de Amsterdamse Marktkantine. Voor het eerst in haar geschiedenis verplaatst Burning Man het festival naar een virtuele wereld. Met deze virtuele editie stelt Burning Man zich open voor een miljoenenpubliek. Let’s party!

Lees verder