2020-1 Party Cover

Party

News

Secret Project Festival

keert terug naar ADE

Secret Project Festival maakte vorig jaar haar Europese debuut tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) voor maar liefst 20.000 bezoekers tijdens een uitverkochte editie. Organisatoren Insomniac en ALDA kondigen vandaag een nieuwe ADE-editie aan. Op zaterdag 22 oktober 2022 zal het Amerikaanse Secret Project Festival opnieuw neerstrijken op het Hembrugterrein in Zaandam. Met op de line-up technolegendes als Marco Carola en Sven Väth, maar ook dé nieuwe generatie pioniers als Michael Bibi,  HAAi en Patrick Topping.

Lees verder

Amsterdam Diner

Humberto Tan ontvangt de Amsterdam Dinner Award

Op zaterdag 25 juni tijdens het Amsterdam Diner genoten ruim 1100 genodigden van een spectaculaire avond. Dat was een record aantal in de dertigjarige geschiedenis van het grootste gala van Nederland. Onder hen veel bekenden uit de kunst-, media- en zakenwereld en prominente politici. De dertigste editie van het Amsterdam Diner heeft 1,27 miljoen euro opgehaald. De opbrengst gaat dit jaar onder andere naar het Noodfonds Oekraïne, Nederlands toponderzoek naar de genezing van hiv en het opsporen van hiv bij baby’s en jonge kinderen in Kenia.

Lees verder

After movie

Talkies Terras Award 2022

Op 2 juni 2022 werd de feestelijke uitreiking van de Talkies Terras Award gevierd in het vernieuwde Pulitzer Garden Amsterdam. In deze prachtige tuin van het Pulitzer Hotel werd een middag lang genoten van zon, drankjes, hapjes en een spetterend optreden van Edsilia Rombley. De nieuwste editie van het magazine werd ingeluid en ligt nú in de winkel, inclusief de jaarlijkse, uitgebreide Terras Guide met de beste tips en tricks voor de zomer.

Lees verder

Foto's

Talkies Terras Award 2022

Wát een feest! Letterlijk én figuurlijk. Want eindelijk na twee jaar mochten we weer full force ons jaarlijkse terrasevent organiseren waar we de felbegeerde Talkies Terras Award uitreiken en de nieuwe Talkies Magazine-terraseditie lanceren. Dit jaar gaat de Talkies Terras Award naar het nieuwe terras van Hotel Pulitzer Amsterdam, Pulitzer Garden. In hartje Amsterdam geniet je op het nieuwe terras van Pulitzer Garden van heerlijke happen en dranken. Je wordt in de watten gelegd door het vriendelijke team en luncht en dineert er tot in de late uurtjes. 

Lees verder

Foto's

Talkies Open 2022

Met een veertigtal deelnemers speelden we gisteren het allereerste Talkies Open Tennistoernooi! Een middag vol plezier en sport @ Park Tennis Amstelveen. De vele toeschouwers genoten heerlijk in het zonnetje van de spannende wedstrijden en het toernooi werd culinair afgesloten met een bbq, bites en drinks. Check hier de foto’s van de topdag!

Lees verder

Festival time!

Bestel vandaag je tickets voor Amsterdam Open Air

Amsterdam Open Air keert op 4 en 5 juni terug in het Gaasperpark. Na twee jaar corona mogen we eindelijk weer samenkomen voor twee dagen muziek, creativiteit en vriendschap. Iets waar ook de Amsterdam Open Airbezoekers lange tijd naar hebben uitgekeken, getuige het grote aantal mensen dat al twee jaar de tickets vasthoudt omdat ze geen editie willen missen. Het handvol tickets dat toch is vrijgekomen, gaat vandaag in de verkoop!

Lees verder

Launch September issue

After movie Talkies Lifestyle Lunch 2021

OP 2 SEPTEMBER LANCEERDEN WE DE TALKIES SEPTEMBER ISSUE BIJ THE HARBOUR CLUB VINKEVEEN. IN BIJZIJN VAN EEN SELECTE GROEP INVLOEDRIJKE VROUWEN TRAPTE EDITOR IN CHIEF KRISTINA BOZILOVIC HET NIEUWE SEIZOEN AF MET HAAR LIFESTYLE-UPDATES ÉN PRESENTEERDE ZE DE NIEUWE EDITIE MET THE ONE AND ONLY ELLEMIEKE VERMOLEN ALS COVERMODEL. OOK GAF MAARTJE A.K.A. MASTER IN HAPPINESS DE VROUWEN EEN MINI-MASTERCLASS IN GELUK. WÁT HEBBEN WE GENOTEN EN WAT ZIJN WE TROTS! BEKIJK HIER DE AFTER MOVIE VAN HET WAANZINNIGE EVENT.

Lees verder

TALKIES SEPTEMBER ISSUE

FOTO’S: TALKIES LIFESTYLE LUNCH 2021

Op gepaste wijze lanceerden we op donderdag 2 september de Talkies September Issue bij The Harbour Club Vinkeveen, in bijzijn van een selecte groep invloedrijke vrouwen. Editor in Chief Kristina Bozilovic trapte het nieuwe seizoen af met haar lifestyle-updates én de nieuwe editie met the one and only Ellemieke Vermolen als covermodel. Ook gaf Maartje a.k.a. Master in Happiness de vrouwen een mini-masterclass in geluk. Wát hebben we genoten en wat zijn we trots! Bekijk hier de foto’s van het waanzinnige event.

Lees verder

After movie

Talkies Terras Borrel

Tijdens een intieme setting vierden we het succes van de huidige Talkies Terraseditie met de exclusieve cover van Monique Westenberg. Een geslaagde, zonnige middag in Amsterdam, check hier de after movie!

Lees verder

Strandzuid

Talkies Terras Borrel

Tijdens een intieme setting vierden we het succes van de huidige Talkies Terraseditie met de exclusieve cover van Monique Westenberg. Een geslaagde, zonnige middag in Amsterdam!

Lees verder