2020-1 Party Cover

Party

News

Foto's

Talkies Open 2022

Met een veertigtal deelnemers speelden we gisteren het allereerste Talkies Open Tennistoernooi! Een middag vol plezier en sport @ Park Tennis Amstelveen. De vele toeschouwers genoten heerlijk in het zonnetje van de spannende wedstrijden en het toernooi werd culinair afgesloten met een bbq, bites en drinks. Check hier de foto’s van de topdag!

Lees verder

Festival time!

Bestel vandaag je tickets voor Amsterdam Open Air

Amsterdam Open Air keert op 4 en 5 juni terug in het Gaasperpark. Na twee jaar corona mogen we eindelijk weer samenkomen voor twee dagen muziek, creativiteit en vriendschap. Iets waar ook de Amsterdam Open Airbezoekers lange tijd naar hebben uitgekeken, getuige het grote aantal mensen dat al twee jaar de tickets vasthoudt omdat ze geen editie willen missen. Het handvol tickets dat toch is vrijgekomen, gaat vandaag in de verkoop!

Lees verder

Launch September issue

After movie Talkies Lifestyle Lunch 2021

OP 2 SEPTEMBER LANCEERDEN WE DE TALKIES SEPTEMBER ISSUE BIJ THE HARBOUR CLUB VINKEVEEN. IN BIJZIJN VAN EEN SELECTE GROEP INVLOEDRIJKE VROUWEN TRAPTE EDITOR IN CHIEF KRISTINA BOZILOVIC HET NIEUWE SEIZOEN AF MET HAAR LIFESTYLE-UPDATES ÉN PRESENTEERDE ZE DE NIEUWE EDITIE MET THE ONE AND ONLY ELLEMIEKE VERMOLEN ALS COVERMODEL. OOK GAF MAARTJE A.K.A. MASTER IN HAPPINESS DE VROUWEN EEN MINI-MASTERCLASS IN GELUK. WÁT HEBBEN WE GENOTEN EN WAT ZIJN WE TROTS! BEKIJK HIER DE AFTER MOVIE VAN HET WAANZINNIGE EVENT.

Lees verder

TALKIES SEPTEMBER ISSUE

FOTO’S: TALKIES LIFESTYLE LUNCH 2021

Op gepaste wijze lanceerden we op donderdag 2 september de Talkies September Issue bij The Harbour Club Vinkeveen, in bijzijn van een selecte groep invloedrijke vrouwen. Editor in Chief Kristina Bozilovic trapte het nieuwe seizoen af met haar lifestyle-updates én de nieuwe editie met the one and only Ellemieke Vermolen als covermodel. Ook gaf Maartje a.k.a. Master in Happiness de vrouwen een mini-masterclass in geluk. Wát hebben we genoten en wat zijn we trots! Bekijk hier de foto’s van het waanzinnige event.

Lees verder

After movie

Talkies Terras Borrel

Tijdens een intieme setting vierden we het succes van de huidige Talkies Terraseditie met de exclusieve cover van Monique Westenberg. Een geslaagde, zonnige middag in Amsterdam, check hier de after movie!

Lees verder

Strandzuid

Talkies Terras Borrel

Tijdens een intieme setting vierden we het succes van de huidige Talkies Terraseditie met de exclusieve cover van Monique Westenberg. Een geslaagde, zonnige middag in Amsterdam!

Lees verder

NYE

Zo vier jij NYE coronaproof én helemaal in stijl

Het wordt een ander soort oudejaarsavond dan normaal, maar op het nieuwe jaar moet natuurlijk wel geproost worden. Uiteraard in intieme kring en volgens de RIVM-richtlijnen. Om er toch een beetje een feestje van te maken is het extra leuk om enorm uit te pakken met glitter, glamour en champagne. Wij delen hier een paar tips & tricks voor een coronaproof NYE. 

Lees verder

Tomorrowland 31.12.2020

Een uniek digitaal festival op Oudejaarsavond

Tomorrowland organiseert op 31 december 2020 een magisch festival om het einde van dit uitzonderlijke jaar te vieren en af te tellen naar het begin van 2021. Dit unieke digitale festival ‘Tomorrowland 31.12.2020’ start om 20:00 uur lokale tijd in alle 27 tijdzones in de wereld en geeft mensen over de hele wereld – van Fiji tot Hawaï, en van Tokio tot Santiago – de kans om dit jaar met een knal af te sluiten.

Lees verder

Dutch Dance Quiz

Een ode aan de Nederlandse dancescene

Dit jaar zou eigenlijk het 25e jubileum zijn van ADE, wat nu helaas niet groots gevierd kan worden. In een tijd dat de dance stilstaat is het extra mooi om stil te staan bij de rijke dancegeschiedenis van Nederland. Hoe? Met de Dutch Dance Quiz! Een interactieve (online) quiz die een ode brengt aan meer dan dertig jaar dance in ons land.

Lees verder

Wedding vibes

De droombruiloft van Sylvie

Afgelopen weekend was het eindelijk zo ver: Sylvie Meis stapte in het huwelijksbootje met haar geliefde Niclas Castello. Het verliefde koppel trouwde in het Italiaanse Florence, in de sprookjesachtige Villa Cora. Een toplocatie voor Sylvie’s droomhuwelijk!

Lees verder