Travel-inspiratie

De populairste Airbnb’s op Instagram

Airbnb’s Instagramaccount is een bron van inspiratie voor velen die de reisrevolutie van onbegrensd leven willen omarmen vanuit waar dan ook ter wereld. Van een A-frame verblijf met een adembenemend uitzicht in Utah tot een charmant uitziende, 18-eeuwse woonboerderij in Frankrijk. Hier zijn een aantal van de meest populaire door gebruikers geschoten foto’s, van accommodaties van het afgelopen jaar.

De meest gelikete foto op Airbnb’s Instagram profiel in 2021 draait volledig om het uitzicht: een adembenemend panorama van de Zion Mountains is genomen vanaf het verhoogde uitkijkpunt van dit bijzondere A-frame verblijf. Zion EcoCabin (Hildale, Utah, Verenigde Staten).

Credits: @ethanabitz

Raven Rock Treehouse – Fletcher, North Carolina, Verenigde Staten

Raven Rock Treehouse ligt genesteld tussen de bomen in de buurt van Raven Rock Cabin in een wildreservaat van 40 hectare, midden in de wildernis. De Host omschrijft Raven Rock Treehouse ook wel als ‘radicale off-grid therapie’.

Credits: @toddalanbreland

Crow’s Nest – Monte Rio, Californië, Verenigde Staten

Het Crow’s Nest ligt hoog in de sequoia’s van Monte Rio en biedt een prachtig uitzicht op het oeroude bos dat het landgoed omringt.

Credits: @tworiversretreats

The Kingdom A-frame – Burke, Vermont, Verenigde Staten

Dit pittoreske A-Frame verblijf is gebouwd in 1968 en ligt op enkele minuten afstand van de Kingdom Trails, Burke Mountain en Lake Willoughby.

Credits: @cfunk44

The Woodlands House – Sandy, Oregon, Verenigde Staten

The Woodlands House ligt op vijf hectare grond van een oud privébos en biedt twee buitenterrassen omringd door torenhoge pijnbomen.

Credits: @travelswitheresa

Villa Amalfi – Tulum, Mexico

Deze prachtige moderne villa wordt gekenmerkt door strakke lijnen, open ruimtes en enorme ramen die vanaf binnen het gevoel geven één met de natuur te zijn.

Credits: @villaamalfitulum

Mariner Boathouse – Belgrado, Servië

Als zevende op de lijst staat dit prachtige boothuis, aangemeerd aan de samenvloeiing van de rivieren Sava en Donau in Belgrado.

Credits: @tjbetrippin

Maison Lafleur – Le Vignau, Frankrijk

Omgeven door eeuwenoude eiken, dateert deze traditionele woonboerderij met houten frame uit de 18e eeuw. Een recente renovatie heeft moderne comfort toegevoegd, waaronder een verwarmd zwembad.

Credits: @philipp_franke26

Hermosa Cabaña – Mineral del Chico, Hidalgo, Mexico

Deze dubbelhoge en met hout afgewerkte hut wordt omgeven door bos en bomen en ligt dicht bij de bergdorpen Mineral del Chico en Mineral del Monte.

Credits: @tinygrinhouse

Historisch Pension en Tuinen – Marietta, Georgia, Verenigde Staten

Geniet in de ochtend van een kopje koffie in de serre van het voormalige huis van twee gouverneurs van Georgia.

Credits: @theoakmontguesthouse