Waldorf Astoria Amsterdam

Dreaming of a white Christmas

Waldorf Astoria Amsterdam staat in het teken van the most wonderful time of the year. Het hotel wordt omgetoverd tot een sfeervol winterwonderland en doet er alles aan om gasten ultiem te verwennen, ook culinair. Een kerstdiner met geliefden, oud en nieuw vieren met vrienden en familie of een nieuwjaarsreceptie voor relaties; voor ieder moment creëert het team van Waldorf Astoria Amsterdam de perfecte setting en maakt alle dromen waar.

Festive Afternoon Tea in Peacock Alley en Kerst Cocktails in Vault Bar 

In de iconische Peacock Alley kunnen gasten in de feeststemming komen met de Festive Afternoon Tea. Geniet rond de reusachtige kerstboom en met live pianomuziek van de zoete en hartige gerechten van patissier Vipin Charly. Ook de kerstcocktail, bereid door het team van Vault Bar, is populair. In de Vault Bar worden de beste wijnen en dranken gepresenteerd en is er keuze uittypisch Hollandse specialiteiten met een innovatieve twist.  

Kerstbrunch en kerstavond met sterrenchef Sidney Schutte 

Kerst wordt ingeluid met een overheerlijke, op maat gemaakte kerstbrunch op 25 december, samengesteld door twee Michellinsterrenchef Sidney Schutte. Zijn team neemt je op kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag mee op een feestelijke, culinaire reis die alle verwachtingen overtreft. Ieder gerecht zorgt voor een smaaksensatie en is een kunstwerk om naar de kijken. 

Holiday Specials met overnachting 

Voor gasten die er écht even helemaal uit willen zijn, is er op 25 en 26 december een Culinary Christmas mét overnachting. Hoe heerlijk is het om na een zeven gangen kerstdiner niet meer naar huis te hoeven en romantisch in slaap te vallen in een luxueuze King Grand Premier-kamer? De volgende dag rustig aan ontwaken en gezellig napraten tijdens een kerstbrunch.

Onvergetelijke oudejaarsavond 

Om het nieuwe jaar in stijl in te luiden, organiseert Waldorf Astoria Amsterdam een avond om nooit te vergeten. Eerst tot middernacht met elkaar plezier beleven tijdens een uitgebreid feestdiner bij twee Michelinsterrenrestaurant Spectrum en daarna aftellen en proosten op het nieuwe jaar. Geniet van het moment is een goed voornemen, dus maak de jaarwisseling compleet met een overnachting in een van de majestueuze kamers. Op Nieuwjaarsdag lekker lang uitslapen en pas opstaan als de Festive Afternoon Tea wordt geserveerd. 

All I want for Christmas is… the Guerlain Spa 

Tijdens een verblijf is het ook mogelijk om de Guerlain Spa te bezoeken. Het is de ideale omgeving om lichaam, geest en ziel weer op te laden. Dat kan met een zestig minuten durende gezichtsbehandeling gevolgd door een rugmassage van een half uur. Daarna heerlijk relaxen in de Guerlain Spafaciliteiten zoals het zwembad, de sauna en stoomcabine. 

Dreaming of The Mayor’s Residence 

Wie de feestdagen als nooit tevoren wil vieren kan met vrienden en familie verblijven in The Mayor’s Residence. Dit is een privégrachtenpaleis in Waldorf Astoria Amsterdam met negen kamers en suites. Het heeft een eigen butler, huishoudster en privéchef. Ook is er vrije toegang tot de Guerlain Spa met een onbeperkt aantal behandelingen en massages. Privékerstdiners worden geserveerd in de intieme dinerruimte. 

Kerstcadeaus 

Waldorf Astoria biedt ook mooie kerstcadeaus voor onder de kerstboom of om toe te voegen aan je eigen verlanglijstje. Denk bijvoorbeeld aan de Festive Season Afternoon Tea, een overnachting in een van de suites, een Guerlain Spabehandeling of een cadeaubon. 

Prijzen 

Festive Afternoon Tea: €60,50 

Kerstbrunchmenu: €99

Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag: zevengangenmenu €250, bijpassende wijnen €125

Oudejaarsavond: zevengangenmenu €320, bijpassen wijnen €160 

Feestelijke vieringen: viergangenmenu €125, bijpassende wijnen €65, premium bijpassende wijnen €90 

Holiday Special

A Culinary Christmas: €1.700 per nacht, incl. zevengangendiner en kerstbrunch voor twee personen

A Culinary New Year: € 1.900 per nacht, incl. zevengangendiner en Festive Afternoon Tea voor twee personen