Club Med

EEN ANDERE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Met hun uitgestrekte natuur en weidse uitzichten bieden de bergen in de lente voor elk wat wils. Op enkele uren reizen met de trein of de auto vormen de Alpen met hun adembenemende weidsheid en pure berglucht een fantastische en veelzijdige vakantiebestemming voor jong en oud. Na de afgelopen maanden komt een vakantie in de ongerepte natuur als geroepen. Ontspan, geniet in alle veiligheid en profiteer van een programma op maat, met begeleide gezinswandelingen en gezinswedstrijden met leuke parcours afgestemd op de kleintjes. Perfect om er even tussenuit te zijn!

Heb je al plannen voor de zomervakantie? Hoe heerlijk klinkt het vooruitzicht om even op te laden na een stressvolle periode in de frisse berglucht? Groene alpenweides, blauwe lucht, kabbelende beekjes… De bergen hebben zó veel te bieden. Iedereen kan er op eigen tempo een fantastische vakantie beleven, weg van de dagelijkse sleur. Heerlijk luieren, wandelen of deelnemen aan tal van activiteiten, zoals fietstochten voor pro’s en beginners, tochten met elektrische mountainbikes en themawandelingen. Bezoek meren en watervallen, leer de fauna en flora kennen, ontdek de streek en de lokale cultuur, geniet op het water van canyoning en rafting of probeer rotsklimmen of een via ferrata.

In de zes Club Med-bergresorts op een hoogte van 1400 tot 1950 meter kom je volledig tot rust: Les Arcs Panorama, La Rosiëre en Valmorel in de Savoie, Grand Massif Samoëns Morillon in de Haute-Savoie, Alpe d’Huez in de Isère, Serre-Chevalier in de Hautes-Alpes. Terwijl jullie de heerlijke berglucht inademen en gedachten verzetten met de vele activiteiten, verkennen de kids onder G.O®-begeleiding een nieuwe wereld, steeds met respect voor de gezondheidsmaatregelen (zo zijn er bijvoorbeeld meer Club Med-medewerkers om de kinderen in kleinere groepen op te vangen). Kids van vier maanden tot en met zeventien jaar beleven bij Club Med de tijd van hun leven: opvang, Mini Club Med®, designruimtes speciaal voor tieners, avondspelletjes in de natuur, wake- boarden, boomklimmen, dog trekking met husky’s en nog veel meer.

DE VERSCHILLENDE RESORTS

Les Arcs Panorama 4Ψ exclusive collection 5Ψ
Club Med Resort Les Arcs Panorama ligt op bijna 1800 meter hoogte en is volledig omgeven door bossen. Het resort omvat een Club Med Exclusive Collection zone en heeft een organische architectuur waarbij glas, hout en ruwe steen de hoofdrol spelen. Vanuit de kamers met panoramisch uitzicht is het genieten van de zonsopgang boven de besneeuwde toppen van de Tarentaise en de Mont Blanc.

Valmorel 4Ψ exclusive collection 5Ψ
Het Valmorel Resort met Club Med Exclusive Collection zone en privéchalets ligt op een hoogte van 1460 meter en is met zijn kleurrijke gevels en leistenen dak geïnspireerd op de architectuur van de herenhuizen van de beaufortainstreek. Het pittoreske dorpje valmorel verschuilt zich iets lager achter een gordijn van sparren.

Grand Massif Samoëns Morillon 4Ψ g
Grand Massif Samoëns Morillon (op 75 minuten van Genève) bevindt zich op het Saix-Plateau, in het hart van een van de mooiste alpenlandschappen. Het resort heeft de uitstraling van een grote architectenvilla, met beboste hellingen en een panoramisch uitzicht van 360° over de giffrevallei. de architectuur sluit naadloos aan bij de glooiende hellingen en de ongerepte natuur. De chalets van Grand Massif bieden het grootste comfort en maximale vrijheid.

Alpe d’Huez 4Ψ
Het Club Med resort van Alpe d’Huez is gelegen op de hellingen van het Massif des Grandes Rousses. Het grote terras en zwembad van achttien meter bieden een prachtig uitzicht op de alpenweides van Huez en de vallei van Oisans. Alpe d’Huez is niet alleen een fietsparadijs, maar ook een jong, sportief dorp dat enorm veel te bieden heeft voor sportfanaten, waaghalzen, natuur- en wellnessliefhebbers en groepen. De Dauphiné is bovendien een streling voor het oog én de smaakpapillen.

Serre-Chevalier 3Ψ
Het Club Med Resort van Serre-Chevalier ligt in de vallei van Briançon, de hoogst gelegen stad van Europa, waar de zon zo’n driehonderd dagen per jaar schijnt. De lorken en de daken van de chalets weerkaatsen er de heerlijke zomerzon.

La Rosière 4Ψ
Gelegen op de hellingen van de Tarentaise, op een hoogte van 1950 meter en op het zuiden, biedt resort Club Med La Rosière de mogelijkheid om de authentieke en ongerepte bergen te ervaren. Op slechts een steenworp afstand van Italië geniet het resort van lokale specialiteiten uit beide landen in een sfeer van Savoyaardse traditie. Het buitenzwembad, de vele wandelpaden, de yogastudio en natuuractiviteiten voor de kleintjes maken van Club Med La Rosière een familie- en welzijnsresort.

Club Med houdt zich strikt aan alle richtlijnen van de wereldgezondheidsorganisatie en de plaatselijke gezondheids- en overheidsinstanties van het land waar de resorts gevestigd zijn. Alle maatregelen en richtlijnen in de resorts zijn duidelijk gedefinieerd in het ‘safe together’-programma. Al het (denk)werk van de verschillende afdelingen voor en tijdens het seizoen werd bekroond met de erkenning van Cristal International Standards. Deze organisatie controleert de resorts voor de opening en ook tijdens het seizoen. Honderd procent van alle Club Med Resorts die afgelopen zomer open waren, kregen het posi check-label. clubmed.nl