Resort Club Med Quebec Charlevoix

Een paradijs in elk seizoen

Club Med, pionier en wereldleider in high-end all-inclusive-vakanties voor gezinnen en actieve stellen, opende in december het gloednieuwe Resort Club Med Quebec Charlevoix. Het nieuwe resort in Canada biedt het hele jaar door premium ervaringen, aangepast aan elk seizoen. Er is voor ieder wat wils: skiën, natuur, sport, ontspanning, wandelen of genieten van de weidse uitzichten. Een prachtige en bijzondere locatie waar voor alles wordt gezorgd. Een echte Club Med-vakantie van topklasse, bijzonder en zonder zorgen.

Het nieuwe resort ligt in het hart van de weergaloze landschappen van Quebec, aan de voet van de skipistes met een adembenemend uitzicht over de majustueuze St. Lawrence-rivier. De regio Charlevoix oefent een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit. Deze plek zindert van een unieke energie. Bovendien is de streek toeristisch, maar toch authentiek. Hier komen de mooiste Canadese landschappen samen: drie nationale parken en de indrukwekkende fjord van Saguenay. In de loop van de seizoenen wordt de streek een paradijs voor skiërs, wandelaars, en later in het jaar watersporters. In het midden van deze prachtige streek opent Club Med haar allereerste Canadese resort.

Club Med baseert zich op één ideaal: in harmonie samenleven en nieuwe energie opdoen midden in de ongerepte natuur. Dit engagement van Club Med komt al jaren tot uiting in het programma Happy to Care. Daarnaast neemt Club Med talloze maatregelen voor verantwoord toerisme. Het nieuwe Resort Club Med Quebec Charlevoix is dan ook ontworpen om helemaal op te gaan in de omgeving. In de gebouwen zijn bepaalde elementen van de traditionele architectuur van Quebec verwerkt. De deuren zijn een re-interpretatie van de karmijnrode deuren van de hooischuren, de kussens kregen de kleuren van de Hudson Bay Company en de tafels zijn gemaakt van houtblokken. Het gebouw is zo ontworpen dat het perfect het glooiende terrein van het Club Med-Resort volgt.

In de winter biedt Club Med Quebec Charlevoix als eerste resort in Canada een high-end, all-inclusive ski-ervaring. Het geeft toegang tot een skigebied van 164 hectare met pistes voor alle niveaus en de meest spectaculaire afdalingen ten oosten van de Rocky Mountains. Probeer in de lente een van de indrukwekkende via ferrata’s en geniet van de beloning: een adembenemend uitzicht over de St. Lawrence-rivier. In de zomer kunnen liefhebbers van kanoën, raften en kajakken het betoverende landschap bewonderen vanaf het water. In de herfst tooien de bossen zich in uitbundige najaarskleuren.