Win! Sonos SL

WIN! 1x zwarte Sonos One SL-speaker

Omdat de wereld zo’n beetje op zijn kop staat heeft Sonos onderzoek gedaan naar hoe Europeanen dit jaar oudejaarsavond vieren. Ze noemen dit onderzoek de Sound of 2020 survey en deze is afgenomen bij bijna 10.000 respondenten in twaalf landen in Europa waaronder dus ook Nederland! En dit jaar zal oud en nieuw gekker dan ooit zijn… Toch laat onderzoek zien dat de meerderheid van de Nederlandse vrouwen (55 procent) van plan is er echt een feestelijke avond van te maken. Door de maatregelen zit er niks anders op dan dit in eigen woonkamer te vieren. Hoe we dat doen? Het liefst gaan we deze jaarwisseling voor een kleinschalige dinner party of een mini-feestje. In de top drie belangrijkste voorwaarden voor een succesvol etentje staan het perfecte menu en een mooi ingericht/versierd huis (beide 24 procent) en genoeg alcohol in huis hebben (16 procent). Een nieuwe outfit én een goede playlist (beide 13 procent) maken de top vijf compleet.

Dus hoe fijn is het om een Sonos One SL (ter waarde van €199) te winnen, voor de perfecte muziek voor je feestje en de day after?

Win! Sonos SL

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.