WIN! 2 front row tickets voor Adele in München, inclusief vlucht en hotel

**** DEZE WINACTIE IS GESLOTEN ***

Talkies Magazine viert dit jaar haar dertigjarig jubileum en wie jarig is, trakteert! We pakken uit met een te gekke winactie, zo maak jij kans op twee front of stage-tickets voor het concert van wereldster Adele op 9 augustus in München, inclusief vlucht en hotel! Hoe jij kans maakt op deze kaarten, lees je hier.

Hello, Skyfall, Set Fire To The Rain en Easy On Me; het zijn enkele van Adeles grootste hits! Haar zangskills live meemaken? Dat kan! Adele reist binnenkort af naar de Duitse stad München voor een concertreeks op een speciaal buitenpodium, dat exclusief is gecreëerd voor deze speciale shows. De op maat gemaakte arena beschikt over een combinatie van zittribunes en staanplaatsen met een totale capaciteit voor 80.000 personen per avond. Voor een kleine sfeerimpressie, zie onderstaande video!

Wat kun je winnen?

Met Talkies Magazine kun jij nu 2 front of stage-kaarten voor het concert van Adele in München winnen, inclusief vlucht en hotel. Het concert vindt plaats op vrijdagavond 9 augustus 2024. Let op: je dient beschikbaar te zijn op 9 en 10 augustus bij deelname aan deze winactie. Maak kans op deze kaarten door onderstaande gegevens in te vullen, deze Instagrampost te liken en degene met wie jij graag naar het concert zou willen gaan te taggen in deze post. Wie weet geniet jij straks van Adeles grootste hits, live in München!