WIN: Exclusieve reis naar Villa Royale Curacao incl. North Sea Jazz-festival!

Soms mogen we bij Talkies wel iets heel moois verloten onder onze trouwe lezers. Deze actie is daar zeker een van en wel héél spectaculair! In samenwerking met Villa Royale Curacao mogen wij exclusief een week(!) voor twee personen in één van de Villas bij Villa Royale Curacao weggeven, inclusief twee kaarten voor het North Sea Jazz-festival op Curacao met beroemde artiesten zoals STING, JASON DERULO en nog veel meer. Dit is je kans, dus doe NU mee, want over een week maken we de winnaar bekend.

Ken je Villa Royale Curacao al? Hier is alles super-de-luxe; van het interieur (alles in Eric Kuster-stijl), de entourage tot de persoonlijke service. Je wordt volledig in de watten gelegd. Los van het feit dat de villa’s zijn omgeven door een prachtige tropische tuin en je voldoende ruimte en privacy hebt, zorgen ook de gym en speciale gameroom voor een onvergetelijke vakantie. De persoonlijke service en aandacht die je krijgt van het Villa Royale-team is uniek. Wat dat zoal betekent? Denk aan autohuur die klaar staat bij de villa, massages, privétours over het eiland, een privéchef… je kunt het zo gek niet bedenken. Daarnaast verzorgt Villa Royale ook alle reserveringen voor activiteiten, restaurantreserveringen en andere wensen van jouw verlanglijst. Een welverdiend relaxmoment dus!

Een weekje vertoeven in een van deze fijne villa’s? Dat kost je in het hoogseizoen €550,- per nacht, in het laagseizoen €395,- per nacht en tijdens de kerstdagen €990,- per nacht. Maar nu heb je de exclusieve kans GRATIS te genieten, inclusief twee dagen feesten bij het North Sea Jazz-festival.

Belangrijk: de villa is beschikbaar van woensdag 29 augustus 2018 tot woensdag 5 september 2018. Je kunt dus alleen meedoen als je deze week kan! 

Wat je krijgt wanneer je deze reis wint?

  • Een week lang exclusief verblijf in Villa Royale Curacao voor twee personen
  • Twee kaarten voor het North Sea Jazz-festival op Curacao

Let op: je moet alleen voor je eigen vlucht zorgen, want vluchten zijn niet inbegrepen.

Wil je kans maken op deze waanzinnige reis? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Youtube en laat hieronder je gegevens achter vóór 27 juli.

DEZE ACTIE IS VERLOPEN. DE WINNAAR HEEFT PERSOONLIJK BERICHT ONTVANGEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *