Win! 5x boek ‘The Fashion Camera’

Win! 5x boek ‘The Fashion Camera’

Lenzen, camera’s, lightshapers, werken met een team en jezelf verkopen; als modefotograaf heb je heel wat ballen in de lucht te houden, zo weet Liselotte Fleur uit eigen ervaring. Deze fotograaf vertelt in dit boek alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen in de wereld van de modefotografie. Van de juiste apparatuur en de beste instellingen tot copyrightkwesties en praktische social media-tips.

Wat had fotograaf Liselotte Fleur dit boek graag gehad toen zij stond te trappelen om aan haar carrière te beginnen na de kunstacademie. Want een kunstdiploma oké, maar hoe zet je jezelf in een markt die al zo verzadigd is? Sinds ze een aantal jaar geleden haar blog The Fashion Camera begon, wordt ze overstroomd met vragen van volgers over allerlei praktische kanten van het vak. Zo kwam ze op het idee een boek te maken waarin al deze vragen worden beantwoord. In het boek vind je onderwerpen als soorten modefotografie, creativiteit, alles over lampen, studio-opstellingen, camera’s, shoots organiseren en modellen aansturen. Daarnaast vertelt Liselotte ook hoe je jezelf in de markt zet, je succesvol wordt en geeft ze tips over aanwezigheid op social media en zo opdrachten binnen te halen. Ook heeft de fotografe een jurist gevraagd een hoofdstuk over copyright en auteursrechten te schrijven.

thefashioncamera.com/modefotografie-boek/

The Fashion Camera Liselotte
The Fashion Camera Liselotte

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

Ik ontvang graag de nieuwsbrieven van:

Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

Stap 3: Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.