WIN staycation gourmet experience inink hotel amsterdam

WIN! Staycation – Gourmet Experience in INK Hotel Amsterdam

INK Hotel Amsterdam is weer open! Het luxe boetiekhotel in hartje Amsterdam biedt verschillende arrangementen en activiteiten om zowel binnen als buiten het hotel te genieten van bijzondere momenten. Fietsen door het stille centrum, cocktails drinken in de bar en uitgebreid dineren in het restaurant. INK Hotel creëert – met inachtneming van de richtlijnen van de anderhalve-meter-maatschappij – de ultieme staycation. Goed nieuws: wij mogen het arrangement ‘Staycation – Gourmet Experience’ voor twee personen weggeven t.w.v. ruim €200,-!

Gelegen in het centrum van Amsterdam zit INK Hotel Amsterdam gevestigd, op loopafstand van het Centraal Station, diverse musea en highlights als het Paleis op de Dam, de Jordaan en de Wallen. Het hotel heeft een luxe maar huiselijke sfeer. De kamers zijn voorzien van bijzondere details zoals tekeningen op de wand en decoratie die verwijst naar de historie van het gebouw, waar vroeger de krant ‘De Tijd’ werd gedrukt. Nu is het een plek waar gasten volledig tot rust kunnen komen in hun kamer, maar ook biedt het hotel tips en mogelijkheden om er juist op uit te gaan.

Op ontdekkingstocht door een stille stad

Vanuit INK Hotel kun je de unieke stilte in de normaal altijd drukke binnenstad van Amsterdam ervaren. Bij het ‘thINK Amsterdam arrangement’ verzorgt INK een huurfiets, een kaart met fietsroutes door Amsterdam, een picknickmand gevuld met een heerlijke lunch – inclusief een fles bubbels – en een Polaroid-camera om bijzondere momenten onvergetelijk te maken. Gasten die liever binnen blijven kunnen terecht in het restaurant en de bar PRESSROOM. Hotelgasten (met overnachting) mogen namelijk al vanaf 29 mei in het hotel eten en drinken. De professionele bartenders van INK weten sensationele cocktails en mocktails te bereiden. Alleen al het aanschouwen van de shake– en stir-skills in de bar is een ervaring op zich. Een romantische afsluiter van de avond, met rozenblaadjes, champagne en aardbeien op de kamer, maakt de beleving compleet.

WINACTIE

Speciaal voor de heropening heeft INK verschillende arrangementen samengesteld. Want voor een vakantiegevoel hoef je het land niet uit, beleef een luxe mini-vakantie aan de Nieuwezijds Voorburgwal! Tijdens je verblijf hoef je niet op zoek te gaan naar een tafel in een restaurant, je krijgt een 3-gangen diner in ons restaurant PRESSROOM. Het menu bestaat uit moderne klassiekers met herkenbare smaken, denk aan een burratasalade, gegrilde tonijn met venkel, risotto met asperges en vanille cheesecake. De volgende dag kun je gebruik maken van een late check-out waardoor je uitgebreid kunt ontbijten of gewoon lekker lang genieten van het zachte bed, de regendouche en luxe badkamerproducten.

Het arrangement ‘Staycation – Gourmet Experience’ is inclusief:

  • Overnachting in een kamer type naar keuze
  • Ontbijt
  • 3-gangen diner in PRESSROOM (incl. 2 glazen wijn per persoon, fles water en koffie/thee)
  • Late check-out (tot 17:00 uur)

Dat wordt genieten! Om je belevenis compleet te maken hebben we nog een extra tip: in juni heeft INK Hotel elke zondag een Bottomless Brunch, met onbeperkt bubbels. Om te kunnen voldoen aan de richtlijnen zijn er twee shifts: om 12.00 uur en om 14.00 uur. Bij lekker weer is er een kans om een plek te bemachtigen in de knusse binnentuin, een echte hidden gem.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

Ik ontvang graag de nieuwsbrieven van:

Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

Stap 3: Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.