WIN! 1X OVERNACHTING HARD ROCK HOTEL AMSTERDAM AMERICAN

WIN! 1x overnachting Hard Rock Hotel Amsterdam American

Op 1 juli is bij Eden Hotels de Eden Zomer Tour van start gegaan. En dat betekent dat er in de maanden juli en augustus in alle dertien Eden hotels – en dus door heel het land – toffe events worden georganiseerd. Met de Eden-strippenkaart kunnen gasten zelf de perfecte staycation samenstellen. Welk event van de Eden Zomer Tour wil jij ab-so-luut niet missen? Win nu een overnachting voor 2 personen (inclusief ontbijt) in het nieuwe Hard Rock Hotel Amsterdam American!

Zoek je nog een extra reden om deze zomer voor een staycation te kiezen? De dertien hotels van Eden zitten in acht verschillende steden in Nederland, dus je kunt letterlijk alle kanten op! Van Maastricht en Eindhoven in het zonnige zuiden tot aan Groningen en Leeuwarden in het hoge noorden. De hotels zijn gevestigd in hartje centrum; naast dat er dus deze zomer héle leuke events in de hotels worden georganiseerd, zit je ook nog eens om de hoek van alle highlights en hotspots. En aangezien de medewerkers met liefde de beste geheimen van hun stad met je delen, beleef je de stad écht als een local. Eden LOVE CITY LIFE!

Enkele voorbeelden van events:

  • WalkinCandyStore van Candy Dulfer in het splinternieuwe Hard Rock Hotel Amsterdam American
  • Lachyoga in hotel Babylon Den Haag
  • Foto-expositie Hans Rietveld – Designhotel Maastricht
  • DJ workshop van DJ Charmes at OBSIDIAN – Eden Hotel Amsterdam
  • Verborgen Kunst in de Stad – City Hotel Groningen
  • Music Pubquiz – Bar Americain Amsterdam
  • Twents Kuiern – Wandelend Twents leren – City Hotel Hengelo
  • Tuesday Tunes at OBSIDIAN presents Fridolijn – Eden Hotel Amsterdam

Meer informatie vind je op: www.hardrockhotels.com/amsterdam-american en www.edenhotels.nl/nl/eden-zomer-tour.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

Ik ontvang graag de nieuwsbrieven van:

Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

Stap 3: Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.