WIN! 4x plantaardige Alpro-ontbijtbox

Vanaf 1 januari bezorgt de Rotterdamse pop-up breakfast bar ‘The Next Morning’ powered by Alpro, 100% plant-based ontbijtjes aan huis. Van winterspice pancakes tot een breakfast bowl en futureproof smoothie, alles wordt vers bereid en binnen een half uur in Rotterdam afgeleverd. Een plantaardige en suikervrije variatie op yoghurt (gemaakt van soja), een ongezoete amandel- en haverdrink én spirulina van Blue City (gevestigd in het oude Tropicana) vormen de basis van de verrassende ontbijtjes.

Niet schrikken, maar Nederlanders krijgen gemiddeld twee keer zoveel suikers binnen dan wordt geadviseerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Hoog tijd om hier in het nieuwe jaar verandering in aan te brengen. Als je de dag start met een plantaardig ontbijt met minder suikers scheelt dit al snel zo’n 10% suikerinname.  Dit kan in kleine stapjes, bijvoorbeeld als je de dag start met de NO SUGARS-producten van Alpro als basis voor je ontbijt, deze plantaardige producten bevatten geen suikers en geen zoetstoffen, ideale basis voor elk ontbijt.

Doe mee en win een van de boxen met een mooie voorraad Alpro No Sugars-producten, lekkere ingrediënten om thuis 3 verschillende plantaardige ontbijtjes te maken en 2 stijlvolle ontbijtbakjes en lepels. Dit zijn de drie plantaardige ontbijtjes uit de box:

Ready-to-eat smoothiebowl: een frisse smoothiebowl met Alpro Amandeldrink No Sugars, banaan, vitaminebom Spirulina – lokaal en duurzaam geproduceerd in het voormalige Tropicanazwembad in Rotterdam – gerst voor de nodige vezels, een beetje frisse Granny Smith-appel, meloen en als finishing winter touch een snufje kaneel. Top je smoothie af met gepofte quinoa en krokante aardbei!

Red velvet bowl: een zijdezachte roze breakfastbowl met Alpro Mild & Creamy No Sugars en een velvet mix bestaande uit biet- en frambozenpoeder en chiazaad. De bowl is afgetopt met granola, knapperig kokosschaafsel en cacaonibs. Dit is een flinke bowl, dus een perfect ontbijtje om te delen!

Winterspice pancakes: dit recept is voor de echte fijnproevers. Winterse pancakes met Alpro Oat No Sugars en een homemade pancake mix bestaande uit volkoren meel, hennepzaad, vegan soja eiwitpoeder, een snufje kaneel, gemberpoeder en steranijspoeder. Deze plant-based pancakes liegen er niet om en vragen om een breakfast partner in crime…

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.