WIN! ‘4x cadeaubon Intratuin’

Na een veelbewogen jaar is het tijd voor een dikke vette push op de resetknop. Schud je huis wakker, tijd voor een frisse start! En wel met een flinke dosis groen. Dit jaar kiezen we niet zomaar een plant, maar gaan we voor de perfecte match.

Intratuin helpt je op weg met een unieke Augmented Reality-functie waarmee je, al swipend, vijftig grote kamerplanten levensecht in je huis kunt uitproberen. Keuzestress kun je daarmee lekker in 2020 achterlaten. Om de verzorging van onze groene geliefden dit jaar naar een hoger level te tillen lanceert de groenexpert een gloednieuwe plantencursus voor gevorderden: ‘Van groentje naar groene vingers’.

In vier lessen leer je alles over de verschillende looks van je bladeren en hoe jij bloeiers steeds weer kunt laten shinen. Wij geven 4 cadeaubonnen weg ter waarde van 50 euro zodat je meteen de perfecte kamerplant kunt shoppen. Doe mee & win!

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.