WIN! Boek ‘Uit je hoofd in je hart’

Door de snelheid van alledag leef je vaak onbewust op de automatische piloot en ben je vooral veel met je hoofd bezig. Dit kan op den duur wringen waardoor je een onvrede kan voelen over hoe je leven en carrière loopt en je snakt naar verandering. Als “Advocaat van het Hart” wil Marie-Lotte Esser-Goosen jou met dit leer-, lees- en doeboek ervan bewust maken dat je in je hart de sleutel kunt vinden naar een gelukkig en betekenisvol leven.

In dit boek neemt ze je via haar persoonlijke verhaal als voormalig advocaat op de Zuidas en haar internationale ervaringen in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika op weg naar verandering.

Je bent het waard om vol energie en in balans door het leven te gaan. Uit je hoofd in je hart gaan is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.