WIN! ‘Contrast by Tia Maria, Karski en Friends’

Waar je maar wilt, elk moment van de dag, genieten van een heerlijk Tia Maria drankje? Op basis van de bekende Iced Coffee Frappé-mix introduceert het wereldberoemde likeurmerk de ‘Cold Brew Ready Nitro Cocktail’. Deze licht-alcoholische nieuwe drank heeft een bijzonder Nederlands tintje: de populaire Nederlandse straatkunstenaar Karski heeft de verpakkingen voorzien van een kleurrijk en cool design dat de vele liefhebbers waar dit drankje voor is bedoeld, zeker zal aanspreken. In lijn met dit unieke drankje heeft Tia Maria een megacool boek gemaakt met een tiental graffiti artiesten, zoals Karski. Een uniek (coffeetable) boek waar jij nu kans op kunt maken!

Kunstenaar Karski en Tia Maria werden samengebracht door het in Nederland gevestigde bureau Fama Volat. De klik was er meteen en was reden voor Tia Maria om te vragen of Karski bereid was een design voor het internationale ‘ready to drink’ blikje te creëren. Tia Maria daarover: “Creativiteit is een geschenk dat we allemaal delen. Daarom kiezen we ervoor om samen te werken met unieke personen zoals Karski. Hij geeft met zijn spectaculaire artistieke expressie de wereld iets bijzonders mee. Hij is ‘one of a kind’; net als dit nieuwe drankje van Tia Maria.”

“Tia Maria voelt dat mijn levendige street art-stijl de persoonlijkheid van het merk weerspiegelt in dit blikje met een unieke uitstraling.” – Karski

Om de bijzondere samenwerking nog meer glans te geven is in gelimiteerde editie het boek ‘CONTRAST, by Karski & Friends’ uitgebracht. Daarin staan in woord en vooral beeld iconen uit de graffitiscene centraal. Volgens de makers moet je in deze wereld vol contrasten tegenstellingen bij elkaar brengen. Of het nu de onverwachte combinatie van levendige kleuren en abstracte vormen is in Karski’s kunst, of de unieke samensmelting van smaken in deze nieuwe Tia Maria cocktail. Dat zorgt ervoor dat iets uniek is in zijn soort: ‘one of a kind’.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.