Win! De nieuwe Motorola Edge

WIN! De nieuwe motorola edge

Sneller, krachtiger en gedurfder: dat is de nieuwe motorola edge. De ultramoderne smartphone levert geavanceerde technologie in elke categorie – inclusief krachtige 5G-prestaties, een dynamisch en overweldigend display, een unieke fotografie-ervaring, audio die ongeëvenaard is én de grootste batterij in zijn klasse. Kortom: dé telefoon waarop je hebt gewacht. Talkies mag nu de motorola edge t.w.v € 599,99 weggeven!

De motorola edge heeft een gloednieuw 6,7 inch Endless Edge-display, dat bijna 90 graden buigt rond beide zijden van het toestel! Met een schermverhouding van 21:9 heb je een intense kijkervaring. Het scherm kan een miljard kleurtinten weergeven en biedt een dynamische beeldkwaliteit met HDR10. Het Endless Edge-display is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Het gebogen scherm en de smalle motorola-rand bieden de optimale verhoudingen voor gebruik met één hand en navigatie. Edge Touch maakt nieuwe interactiemogelijkheden met je toestel mogelijk. Het werkt heel simpel: veeg gewoon omhoog of omlaag over de rand om meldingen naar beneden te halen of van app te wisselen. De randen van het scherm zijn ook handig wanneer je je telefoon niet in je hand hebt. Ze lichten op om de oplaadstatus van de batterij, inkomende oproepen, alarmen en meldingen te tonen.

Wat de motorola edge ook tot een topper maakt, is de supergoede camera. Het veelzijdige drievoudige camerasysteem geeft je een lens voor elke opname. De hoofdcamera met 64 MP-sensor is de hoogste cameraresolutie in zijn klasse. Met Quad Pixel-technologie heeft deze sensor 4x de lichtgevoeligheid om ongelooflijk heldere en scherpe foto’s te maken onder alle lichtomstandigheden. De motorola edge heeft optische zoom met hoge resolutie op de 8 MP-telelens, een 16 MP-ultragroothoeklens en Macro Vision waardoor je 5x dichter bij het object komt door de extreme close-up-opnames. Prachtige foto’s gegarandeerd.

Motorola edge is de telefoon waar je op hebt gewacht! Zeker als je voor minder geld wilt overstappen op een supercharged 5G-apparaat.

Volg het Instagramaccount van Motorola én lees hieronder verder hoe je meedoet aan deze actie.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

Ik ontvang graag de nieuwsbrieven van:

Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

Stap 3: Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.