Winactie Een online coachingsessie met Wesley dos Santos

WIN! Een online coachingsessie met Wesley dos Santos

Wonderkid Wesley richtte vóór zijn dertigste drie succesvolle bedrijven op: zijn eigen sneakermerk Diversité, circulair bootverhuurbedrijf iKapitein en UniekCV. Zijn secret ingredient? Tinkeren, hosselen en circulair denken. Essentiële vaardigheden in de nieuwe economie.

Wesley geeft vanuit zijn bedrijf Diversité Footwear workshops aan studenten: ‘How to start your own shoe brand’, in samenwerking met de Willem de Kooning Academie. Hij geeft lezingen en workshops, en coacht regelmatig jonge ondernemers. In 2018 won hij twee prijzen: de RET Aardig Onderweg Award (AOA) en de FunX Media Business Award. In 2019 stond hij in de Kleurrijke Top 100, invloedrijke en kleurrijke Nederlanders die het verschil maken met hun werk, persoonlijkheid en visie. En hij staat in de DJ 100, de Duurzame Jonge 100; honderd jonge ondernemers, young professionals en studenten die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is.

Heb jij een briljant businessidee? Doe mee en maak kans om jouw ondernemersdroom bij Wesley te pitchen tijdens een online coachingsessie!

Deze winactie is verlopen.
De winnaar(s) hebben persoonlijk bericht ontvangen.