Winactie Een online coachingsessie met Wesley dos Santos

WIN! Een online coachingsessie met Wesley dos Santos

Wonderkid Wesley richtte vóór zijn dertigste drie succesvolle bedrijven op: zijn eigen sneakermerk Diversité, circulair bootverhuurbedrijf iKapitein en UniekCV. Zijn secret ingredient? Tinkeren, hosselen en circulair denken. Essentiële vaardigheden in de nieuwe economie.

Wesley geeft vanuit zijn bedrijf Diversité Footwear workshops aan studenten: ‘How to start your own shoe brand’, in samenwerking met de Willem de Kooning Academie. Hij geeft lezingen en workshops, en coacht regelmatig jonge ondernemers. In 2018 won hij twee prijzen: de RET Aardig Onderweg Award (AOA) en de FunX Media Business Award. In 2019 stond hij in de Kleurrijke Top 100, invloedrijke en kleurrijke Nederlanders die het verschil maken met hun werk, persoonlijkheid en visie. En hij staat in de DJ 100, de Duurzame Jonge 100; honderd jonge ondernemers, young professionals en studenten die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is.

Heb jij een briljant businessidee? Doe mee en maak kans om jouw ondernemersdroom bij Wesley te pitchen tijdens een online coachingsessie!

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

Ik ontvang graag de nieuwsbrieven van:

Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

Stap 3: Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.