WIN! Het eerste boek ‘Mom You Got This’ van De Huismuts

Rachel van Sas, bekend van het populaire mommy lifestyle-platform ‘De Huismuts’, lanceert op 20 november 2020 haar eerste boek: ‘Mom You Got This’. ‘Een verzameling van alle onderwerpen waar ik als jonge moeder ooit op heb gegoogeld“, aldus Rachel – inclusief een aanvulling van deskundigen over moederschap en ouderschap.

In 2013 begon Rachel van Sas (31) als lifestyle- en interieurblogger ‘De Huismuts’, dat al snel uitgroeide tot één van de best bekeken onlineplatforms van Nederland. Toen zij in 2016 moeder werd van haar eerste kindje besloot zij daarnaast ook meer over haar dagelijks leven, zoals het moederschap en het ouderschap samen met haar man Willem (32), te gaan delen. In haar vlogs deelt ze sindsdien alles waar zij als moeder van jonge kinderen (Pip van 4 en Rosie van 1) mee te maken krijgt; dit doet zij, samen met haar gezin, op een realistische en ongepolijste manier waardoor veel moeders met jonge kinderen zich goed met haar kunnen identificeren.

De afgelopen jaren heeft Rachel de meest uiteenlopende tips in haar blog, vlogs en via Instagram gedeeld: van inspirerende babykamers tot het aanleren van een slaapritme, het lezen van babygebaren, speelgoedtips, positief ouderschap, reistips met jonge kinderen, en zo meer. Rachel: ‘Ik krijg vaak de vraag van volgers waar ze bepaalde tips kunnen terugvinden. Zoals: “Waar vind ik dat recept terug om mijn kids meer groente te laten eten?” Of: “Heb je nog die vlog welk speelgoed geschikt is voor een eenjarige?” Zodoende groeide het idee om alle tips en ervaringen van de afgelopen jaren te bundelen in één praktisch boek.’

Haar eigen inzichten over het moeder/ouderschap zijn aangevuld met input van diverse deskundigen op dit gebied. Rachel: ‘Ik ben met allerlei experts in gesprek gegaan om enkele onderwerpen wat verder uit te diepen. Ik heb immers ook niet alle wijsheid in pacht maar wel een grote interesse in mijn ontwikkeling als moeder, en alles wat met het ouderschap te maken heeft. Deze interessante gesprekken hebben mij geïnspireerd en weer meer inzichten gegeven, die ik graag in “Mom You Got This” met iedereen wil delen.’

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

Ik ontvang graag de nieuwsbrieven van:

Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

Stap 3: Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.