WIN! ‘Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek’

De zussen Najat en Nadia Yachou hebben een ongelofelijk grote following op diverse social media-kanalen. In de Facebookgroep meer dan 115.000 leden en dit aantal groeit explosief. De immens grote en trouwe fanbase vraagt al jaren om een boek en dit komt er nu eindelijk. Op 29 september verschijnt ‘Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek’.

Naast dat het heel leuke en knappe meiden zijn, is het ook een heel mooi verhaal. Zij zijn de online community namelijk in 2015 gestart en het werd onverwachts een mega succes. Najat is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de recepten en receptfotografie en Nadia zorgt voor de content. Op de achtergrond werken er ook nog familieleden mee.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

Ik ontvang graag de nieuwsbrieven van:

Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

Stap 3: Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.