WIN! Het nieuwe boek ‘Leef als een Parisienne’

‘Leef als een Parisienne’ is een praktische en inspirerende stijlgids voor Nederlandse vrouwen die zich de Parijse lifestyle eigen willen maken. De Nederlandse Parisienne Renée Koudstaal pendelt tussen Amsterdam en Parijs, na twintig jaar in de Franse hoofdstad gewoond te hebben. In dit boek deelt zij al haar geheimen én die van haar Parijse vriendinnen.

Over de hele wereld wordt ze bewonderd en geroemd om haar tijdloze elegantie: la Parisienne. Op kantoor, op het schoolplein of op het terras met een goed glas wijn: ze doet het allemaal in stijl. Het gaat hier over veel meer dan de perfecte handtas of la petite robe noire. Renée leert je alles over tijdloze klassiekers en feilloos combineren, imperfectie en ontspannen, elegantie en nonchalance, het kleine geluk en jezelf op de eerste plaats zetten door heel goed voor jezelf te (durven) zorgen. Eerlijke inspiratie, tips en interviews met Parisiennes en o.a. Chantal Janzen, Daphne Deckers en chef Alain Caron over zo Parijs mogelijk leven. Want dat kan overal. Ook in Nederland. 

Na haar commerciële studie en een opleiding aan een bekende Parijse filmschool, richtte Renée Koudstaal haar eigen high-end event agency op en werkte ze jarenlang op de mooiste plekken van de Franse hoofdstad met opdrachtgevers uit de wereld van mode, beauty, media en politiek. Ze leefde een op en top Parijs leven – groots en meeslepend – en kreeg van haar Parijse vriendinnen zelfs de bijnaam “la Parisienne”. Tegenwoordig woont Renée in twee steden: in Amsterdam met haar gezin en in Parijs waar ze tijd voor zichzelf en haar werk als schrijver en journalist heeft. Ze deelt haar Parijse lifestyle via haar website renee-k.com, op Instagram @renee.k.parisienne én is sinds kort ook Talkies contributor!

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

Ik ontvang graag de nieuwsbrieven van:

Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

Stap 3: Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.