WIN! ‘Ladies Classic Quartz Pink Ribbon’

De maand oktober is internationaal de Breast Cancer Awareness maand. De Pink Ribbon Foundation verzamelt in die tijd intensief giften en fondsen die het onderzoek naar borstkanker ten goede komen. Frederique Constant ondersteunt de Pink Ribbon Foundation met een Pink Ribbon Special Edition van drie bijzondere dameshorloges, waarmee een duidelijk statement wordt gemaakt: wij gezamenlijk tegen borstkanker! Omdat Talkies dit goede doel van harte steunt, mogen wij een prachtige Frederique Constant uit de Classic Edition verloten onder onze lezers!

In de strijd tegen borstkanker heeft Frederique Constant een prachtig nieuwe Ladies Classic Quartz Pink Ribbon gecreëerd. DezeClassics Quartz Ladies combineert traditioneel design, functionaliteit en esthetiek. De nieuwe kast heeft een vrouwelijke maat van 36 mm en geeft het quartz horloge voor dames een nieuw, verfijnd en innovatief uiterlijk. Het horloge wordt aangedreven door het FC-220 quartz kaliber en is waterdicht tot 50 meter. Dit model kenmerkt zich door een zilverkleurige wijzerplaat met guilloché patroon, Romeinse cijfers gedrukt in zwart, met de hand gepolijste zwarte wijzers en een datumvenster op 6 uur. Een eenvoudige, duidelijke wijzerplaat met een tijdloze uitstraling die zich richt op de essentie van het horloge en de tijd in uren en minuten weergeeft.

Een prachtig horloge waarmee we samen de strijd tegen borstkanker aangaan! Deze versie is volledig gemaakt van staal met een roze rubberen band plus een extra lederen band. De Ladies Classic Quartz Pink Ribbon is verkrijgbaar voor € 695.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

Stap 3: Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.