WIN! ‘moto g9 plus’

Motorola introduceert een nieuwe musthave op gadgetgebied waar de hele familie blij van wordt: de moto g9 plus!

Deze smartphone tilt het gemak van een toestel naar een hoger level, door alles te combineren wat voor jou het belangrijkst is in een smartphone. Van het maken van foto’s van professionele kwaliteit tot een lange batterijduur: zowel jij als de rest van het gezin kan genieten van de fijne features van dit toestel. Je maakt de mooiste foto’s, je kids kunnen heerlijk video’s kijken op het grote scherm én de batterij gaat veel langer mee dan normaal. Goed nieuws: wij geven de moto g9 t.w.v €269,99 weg aan een van onze trouwe lezers!

Een primeur, want deze smartphone is heeft het grootste scherm ooit op een moto g-smartphone! En het toestel kan nog véél meer! Benieuwd wat? Volg het instagram account van motorola.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

Stap 3: Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.