WIN! NAÏF NATURAL SKINCARE-PAKKET

WIN! NAÏF NATURAL SKINCARE-pakket

Een gezonde huid, whilst saving the planet met NAÏF NATURAL SKINCARE. Een juiste skincareroutine kiezen kan best lastig zijn. Al die verschillende producten doen iets anders voor je huid, je moet rekening houden met verschillende huidtypes, zelfs seizoenen spelen mee en voor je het weet heb je een skincareroutine van meer dan acht stappen. Totaal niet nodig vindt Naïf. Naïf gebruikt alleen ingrediënten die doen wat ze beloven. Niets meer, niets minder. De Naïf Natural Skincare-routine bestaat uit vier producten, dus vier stappen. Zo simpel kan het zijn.

VIER STAPPEN VOOR DIE ULTIEME GLOW

 1. Scrub
  De Naïf Circulaire Face Scrub € 14,95 reinigt de huid én draagt bij aan een betere wereld. De gezichtsscrub is het eerste product waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke kalkkorrels die uit het Amsterdamse drinkwater komen. Bij het douchen verdwijnt de kalk weer in het putje, om het vervolgens weer uit het water gefilterd te worden. Dit maakt de scrub circulair. En niet onbelangrijk: zacht voor de huid.
 2. Cleanse
  Reinig je huid met de Naïf Reinigende Face Wash € 14,95. Je huid heeft een hoop te verduren overdag (bacteriën, make-up, luchtvervuiling…). Daarom maak je je huid het gelukkigst met een milde cleanser. De face wash heeft zonnebloemolie als basis en gebruik je als cleanser en make-upverwijderaar.
 3. Hydrateer
  Met de Naïf Nurturing Day Cream € 22,95 kom je goed voor de dag. Een natuurlijke dagcrème met avocado-olie die de huid soepel, gezond en gehydrateerd houdt. De crème is rijk aan antioxidanten en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf met een natuurlijke SPF6 uit tomatenextract.
 4. Herstel
  Na het reinigen, ondersteun je je huid met de Naïf Nurturing Night Cream € 22,95. ‘s Nachts is je lichaam en dus ook je huid druk bezig om zich te herstellen, een beetje hulp kan geen kwaad. De verzorgende combinatie van zoete amandelolie, macademia-extract en shea butter helpt bij het reguleren en optimaliseren van de vochtbalans in je huid. Lekker smeren dus.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.